Letselschade door een gebrekkig product

gebrekkig product letselschade advocaat
Gebrekkig product letselschade advocaat

Als je een product koopt heb je als consument bepaalde rechten. Het meest basale recht is het recht op veilig gebruik van het product. Grote ondernemingen hebben de plicht om een veilige producten te ontwerpen en fabriceren. Als ze ten aanzien van deze product aansprakelijk falen en jij gewond raakt door een gebrekkig product dan moet je contact opnemen met een letselschade advocaat met ervaring ten aanzien van productaansprakelijkheid.

Een gebrekkig product kan erg gevaarlijk zijn en brengt het gevaar met zich mee van een persoonlijke verwonding. Wij weten dat u recht heeft op de beste advocaten en juristen bij het behartigen van uw belangen. U heeft ondersteuning nodig in deze moeilijk tijd en wij helpen u bij het behalen van uw gelijk, uw recht en compensatie voor de gevolgen.

Voorbeelden van productaansprakelijkheid:

Product aansprakelijkheid is een zeer breed werkterrein en omvat meerdere vormen van aansprakelijkheid. Onze specialisten hebben ervaring met de volgende deelgebieden:

  1. defecte voertuigen;
  2. defecte valbescherming;
  3. gevaarlijke medische apparatuur;
  4. gevaarlijke medicijnen;
  5. defect speelgoed;
  6. defect gereedschap;
  7. voedselvergiftiging.

Letselschade zaken als gevolg van gebrekkige producten zijn complex en elk deelgebied heeft zijn eigen specifieke kenmerken en procedures. Maak daarom altijd gebruik van een officiële LSA advocaat.

Uw naam
Uw e-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Uw bericht