Gevolgen letselschade

Lichamelijk letsel

Letsel aan heup of bekken

Als u slachtoffer bent van letsel aan heup of bekken veroorzaakt door iemand anders dan kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Bij Hijink Advocaten weten we dat als u overweegt om een letselschade claim dat u dan ook een idee wilt krijgen van de hoogte van een mogelijke vergoeding.

In onderstaande tabel geef ik u een idee:

Vergoedingen bij

 • serieus letsel aan heup of bekken: 39.000 – 133.000
 • gemiddeld letsel 13.000 – 40.000
 • beperkt letsel: 4.000 – 13.000

Met behulp van een schadecalculator kunnen wij nauwkeurig antwoord geven op uw vraag maar op voorhand geven wij u hierboven reeds een indicatief beeld van de vergoedingen bij serieus, gemiddels op beperkt letsel.

U moet wel onthouden dat de bedragen die wij op deze pagina noemen enkel en alleen schattingen zijn gebaseerd op zaken in het verleden en juridische maatstaven en houden geen rekening met de financiële verliezen die u geleden heeft als gevolg van het ongeluk. Als u een goed beeld wilt krijgen van de hoogte van de schadevergoeding op basis van uw specifiek ongeval? Bel dan nog vandaag via 0800 44 55 000 of stuur ons een bericht.

  Volledige naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Letsel aan deze delen van het lichaam kunnen extreem lastig zijn en een invloed hebben op uw mobiliteit. Vaak hebben ze ook langdurig gevolgen en veroorzaken ze artritis. Onder omstandigheden kan het zelfs zo zijn dat er een nieuwe heup moet worden gezet. Als u meer wilt weten over heupvervanging. De meest ernstige vormen van bekken beschadiging kunnen de zelfde levensveranderende gevolgen hebben als het verliezen van een been.

  Daarom is compensatie zo ontzettend belangrijk, het maakt het mogelijk om te betalen voor behandeling, herstel en gebruiksmiddelen die je mogelijk nodig hebt ten gevolge van het ongeluk waardoor u zich kunt richten op het herstel.

  Wat is het bekken?

  Het bekken is het gebied van het lichaam tussen buik en dijen. Het bekken bestaat uit twee heupbeenderen die de wervelkolom verbinden met de benen en twee kleinere botten te weten het heiligbeen en het stuitbeen.

  De heupbotten bestaan ​​uit drie delen: ilium, ischium en pubis.

  Wij hebben slachtoffers succesvol geholpen bij het claimen van compensatie voor verschillende verwondingen en aandoeningen aan heup of bekken. Denk daarbij aan:

  • Breuken
  • Artrose
  • Heupdysplasie
  • Septische artritis
  • Osteomyelitis
  • Kraakbeen versplintering

  We hebben ook mensen geholpen die het slachtoffer zijn van een foute diagnose van een heupblessure. Bezoek onze medische fout pagina.

  Hieronder vindt u meer informatie over twee van de meest voorkomende verwondingen die we zien: artrose en heup- en bekkenbreuk.

  Heup- en bekkenbreuken
  Breuken in dit deel van het lichaam kunnen verwijzen naar breuken of scheuren in de bovenkant van het dijbeen, het dichtst bij het heupgewricht of een van de botten in het bekkenskelet.

  Volgens de NHS is bij bijna 50% van de fracturen een heupvervanging vereist. Bij de andere 50% is een operatie vereist, waarbij staven, schroeven of platen worden ingebracht om de fractuur te repareren.

  Artrose
  Deze aandoening komt met name veel voor en treedt vaak op wanneer schade aan een gewricht of gewrichten niet volledig is hersteld na een ongeval. Dit kan ertoe leiden dat het gewricht kraakbeen verliest, waardoor gewrichten gemakkelijker kunnen bewegen en het getroffen gebied pijnlijk en gezwollen wordt.

  Als u bent getroffen door een van bovenstaande letsels door nalatigheid van iemand anders, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het indienen van een claim.

  Hoe helpt compensatie?

  Een verwonding aan dit heup of bekken kan een enorme invloed hebben op het verdere verloop van uw leven en maanden van verminderde mobiliteit, medische behandeling en lijden tot gevolg hebben.

  Door een letselschadeclaim in te dienen kunt u dat lijden compenseren en kunt u de kosten vergoeden die u hebt gemaakt als direct gevolg van uw letsel.

  De compensatie die we kunnen verantwoorden omvat:

  • Verlies van inkomsten uit het verleden of de toekomst
  • Revalidatie en deskundige medische behandeling
  • Transportkosten
  • Uitrusting en aanpassingen aan uw huis
  letselschade aan heup of bekken

  Vertel het ons

  Wacht niet langer en bel ons vandaag om samen te bepalen op welke vergoeding u aanspraak kunt maken of om uw claim in te dienen. Bel 0800 44 55 000 of vul het formulier in.

   Volledige naam

   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Onze specialisten

   Oscar Hijink
   Mark Visser
   Ela Timmermans
   Rianne Bockhoven
   Eelco Driessen
   Marit Herngreen

   Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

   Bereken het hier

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
   Letselschade advocaat