Contact

Bent u op zoek naar juridisch advies of ondersteuning van een gespecialiseerd letselschadeadvocaat? Wij helpen u zodat u zich kunt richten op herstel.

Wilt u direct een advocaat of jurist spreken? Bel gratis via 0800 44 55 000, of maak gewoon even gebruik van het onderstaande aanvraagformulier. Wij nemen binnen 4 uur contact met u op.

Het is altijd mogelijk om ons daar op afspraak te bezoeken maar minstens zo graag komen wij bij u thuis. Dan krijgen wij een nog beter beeld van uw persoonlijke omstandigheden en heeft u ook alle noodzakelijke informatie tot uw beschikking.

HIJINK Advocaten heeft twee hoofdvestigingen en een dependance: Arnhem, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.

Om dat wij een landelijk dekkend netwerk van letselschadespecialisten hebben zijn meerdere bezoekadressen mogelijk. U kunt ons, altijd op afspraak, daar bezoeken en minstens zo graag komen wij bij u thuis. Dan krijgen wij een optimale indruk van uw persoonlijke omstandigheden en heeft u tegelijkertijd ook alle noodzakelijke informatie ter beschikking.

Vestiging Arnhem
Onderlangs 1
6812 CE Arnhem

026 442 39 13

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen

024 388 66 80

Bezoekadres Den Bosch
De Ring 6
5261 LM Vught

0800 44 55 000

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  mr. M.K. Herngreen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat