Gevolgen letselschade

Lichamelijk letsel

Letsel aan neus

De ernst en oorzaak van neusletsel kan enorm verschillen maar als uw neus is beschadigd als gevolg van de nalatigheid van een ander dan kan het zijn dat u succesvol een schadeclaim kunt indienen als schadevergoeding voor de gelede schade en eventuele toekomstige schade.

Soms is het lastig te bepalen wat de hoogte van een schadeclaim zou moeten zijn. Het kan zijn dat uw neus zonder enige restschade netjes geneest zonder dat een chirurgische ingreep nodig is. Anderzijds kan een opertie nodig zijn omdat uw neus niet meer recht is of van invloed is op uw traanbuisjes en luchtstroom. U kunt hierdoor ernstige hinder van ondervinden tijdens het uitoefenen van uw werk en wellicht is een voortdurende behandeling op lange termijn noodzakelijk.

Om een goed idee te krijgen is het belangrijk dat u de hulp inschakelt van een letselschade advocaat via 0800 44 55 000 of maak gebruik van dit korte formulier zodat wij u kunnen bellen voor een gratis kennismaking bij ons op kantoor of liever nog bij u thuis.

  Heeft het ongeval minder dan 3 jaar geleden plaats gevonden?
  JaNee

  Heeft u het ongeval veroorzaakt?
  JaNee

  Heeft u medische zorg gekregen?
  JaNee

  Aan welke lichaamsdelen heeft u letsel?
  HoofdNekSchouderArmElleboogPolsHeupBeenKnieRugHandVoetAnders

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Alternatief telefoonnummer

  Onderwerp

  Samenvatting

  Welke vormen van neusletsel zijn er?

  Letsel aan uw neus kan veroorzaakt worden door elke vorm van ongeluk van een verkeersongeval, botsing, ongeluk op het werk tot een glij-, struikel of val tijdens het sporten. Als dit is veroorzaakt door de nalatigheid van iemand anders dan kunt u als slachtoffer aanspraak maken op een schadevergoeding. Schade als dislocatie van het neusbotje of een verbrijzelde of gebroken neus kunnen rechtmatig verhaald worden.

  Een gebroken neus kan extreem pijnlijk zijn met een boel zwellingen en bloedverlies. Bij een ongeluk waarbij uw neus is beschadigd gaat u natuurlijk altijd naar de eerste hulp of uw huisarts zodat uw letsel goed kan worden beoordeeld en er maatregelen genomen kunnen worden om meer problemen in de toekomst te voorkomen.

  Raadpleeg wel eerst de letselschade checklist

  neusletsel schadevergoeding verlies reukvermogen branded

  Neusletsel kan verschillende consequenties hebben

  In sommige gevallen verloopt het herstel voorspoedig waar het tot langdurige consequenties kan leiden. Denk daarbij aan verlies van reuk. De gevolgen zijn van invloed op de hoogte van de schadevergoeding. Een en ander wordt in onderstaande tabel nader toegelicht. Wilt u een meer nauwkeurige indicatie? Neem dan gewoon gratis contact met ons op via 0800 44 55 000.

  Een schadevergoeding is gebaseerd op de ernst van uw neusletsel en de financiële gevolgen die dat voor u heeft. Daarnaast worden de kosten die u moet maken voor medische zorg en revalidatie meegenomen in het bepalen van de hoogte van de compensatie evenals eventueel toekomst verlies van inkomen. Lees meer ..

  Ook een vergoeding voor de geleden psychische schade kan worden becijferd waarbij specifiek bij letsel aan de neus er zichtbare uiterlijke misvorming kan optreden. De compensatie kan ook de kosten vergoeden van psychishe hulpverlening om ervoor te zorgen dat u behalve fisiek ook geestelijk herstelt van de schade.

  Wilt u een neusletsel schadevergoeding indienen?

  Wilt u spreken met een letselschadespecialist om een goede berekening te kunnen maken van de hoogte van de door u te vorderen schadevergoeding? Bel dan gratis 0800 44 55 000 of stuur ons een e-mail.

   Volledige naam

   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Wellicht ook interessant

   1. Smartengeld berekenen
   2. Lichamelijk letsel
   3. Financiële gevolgen van letselschade

   Onze specialisten

   Oscar Hijink
   Mark Visser
   Marit Herngreen
   Ela Timmermans
   Rianne Bockhoven
   Eelco Driessen

   Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

   Bereken het hier

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
   Letselschade advocaat