Second opinion

Bent u niet tevreden over uw huidige letselschade adviseur? Het staat u vrij om te wisselen van behandelaar en een second opinion letselschade aan te vragen of de volledige begeleiding over te dragen.

In de meeste gevallen nemen slachtoffers contact op met de rechtsbijstandverzekering. Deze schakelt vervolgens haar eigen letselschade juristen in voor de afwikkeling van uw zaak. Deze jurist zal altijd aan de relatie met de verzekeraar denken en zal in de afwikkeling van de zaak de belangen van alle partijen meenemen in het advies. Wanneer u zelf uw eigen letselschade advocaat of jurist in de arm neemt weet u in ieder geval dat deze enkel en alleen voor uw belangen zal strijden.

Spreekuur bij u thuis? Ja graag! Dan leren wij u beter kennen.

Uw rechtsbijstandsverzekeraar is verplicht om uw zaak zonder verdere nadelige gevolgen over te dragen. Onze letselschade specialisten staan u altijd te woord voor een vrijblijvend advies. Ook als u al afspraken heeft gemaakt met een no cure no pay karakter dan kunnen wij dit onder bepaalde omstandigheden omzeilen en er voor zorgen dat uw rechten verdedigd worden. Wij doen er alles aan om uw schade tot in de kleinste puntjes te verhalen. Neem in ieder geval vrijblijvend contact met ons op.

Bel gratis en vrijblijvend voor een second opinion letselschade: 0800 44 55 000

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Intakegesprek bij een letselschade advocaat

  second opinion letselschadeEen eerste letselschadegesprek is bij ons altijd vrijblijvend en zonder advocaatkosten. Ook kunt u gebruik maken van ons dagelijkse inloopspreekuur. Mocht u niet op kantoor kunnen komen, dan kunt u ook altijd bellen met 0800 44 55 000 (gratis). Tijdens het intakegesprek adviseren wij over de te nemen stappen in de letselschadezaak, aansprakelijkheid en schadevergoeding.

  Waarom een letselschade advocaat

  Een letseladvocaat is specialist op het gebied van adviseren en procederen bij letselschade. Het gaat hierbij om de onderhandelingen met de aansprakelijke partij, verzekeringsmaatschappij. Als onderhandeling niet tot het gewenste resultaat leidt kan een procedure bij de rechter worden gestart.
  Een letselschade advocaat is dé specialist bij uitstek op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging LSA Letselschade Advocaten. Voor de letselschade advocaten (LSA) gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

  Het letselschadeproces is een hoofdzakelijk juridische aangelegenheid. Het is dus belangrijk rechtshulp te krijgen van een advocaat.

  Vrijblijvend advies

   

   

   

  Het was voor mij een bijzondere prettige ervaring dat men de nasleep van het ongeval van mij overnam en behartigde. De vakmensen van Hijink Advocaten hebben dit voor mij op een uitstekende wijze gedaan in  de moeilijke tijd na het ongeval. Het gaf me de rust om me volledig te concentreren op m’n herstel en me niet druk te maken over (vervelende) nasleepzaken! Tactvol en deskundig was de benadering, aan alles werd gedacht. Het heeft zeker bijgedragen aan een snel herstel. Na anderhalf jaar weer een ongeval; ook dit werd snel en vakkundig behartigd. Ik vond dit erg bijzonder; een ongekende hulp en nog gratis ook !! Ten slotte; Ik zal Hijink Advocaten aan anderen aanbevelen om hun belangen te laten behartigen. In goede gezondheid.

  dhr. Wim Heurneman, Doetinchem

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat