Bent u niet tevreden over uw huidige letselschade adviseur? Het staat u vrij om te wisselen van behandelaar en een second opinion letselschade aan te vragen of de volledige begeleiding over te dragen.

In de meeste gevallen nemen slachtoffers contact op met de rechtsbijstandverzekering. Deze schakelt vervolgens haar eigen letselschade juristen in voor de afwikkeling van uw zaak. Deze jurist zal altijd aan de relatie met de verzekeraar denken en zal in de afwikkeling van de zaak de belangen van alle partijen meenemen in het advies. Wanneer u zelf uw eigen letselschade advocaat of jurist in de arm neemt weet u in ieder geval dat deze enkel en alleen voor uw belangen zal strijden.

Spreekuur bij u thuis? Ja graag! Dan leren wij u beter kennen.

Uw rechtsbijstandsverzekeraar is verplicht om uw zaak zonder verdere nadelige gevolgen over te dragen. Onze letselschade specialisten staan u altijd te woord voor een vrijblijvend advies. Ook als u al afspraken heeft gemaakt met een no cure no pay karakter dan kunnen wij dit onder bepaalde omstandigheden omzeilen en er voor zorgen dat uw rechten verdedigd worden. Wij doen er alles aan om uw schade tot in de kleinste puntjes te verhalen. Neem in ieder geval vrijblijvend contact met ons op.

Bel gratis en vrijblijvend voor een second opinion letselschade: 0800 44 55 000

  Uw naam
  Uw e-mailadres
  Telefoonnummer
  Onderwerp
  Uw bericht

  Intakegesprek bij een letselschade advocaat

  second opinion letselschadeEen eerste letselschadegesprek is bij ons altijd vrijblijvend en zonder advocaatkosten. Ook kunt u gebruik maken van ons dagelijkse inloopspreekuur. Mocht u niet op kantoor kunnen komen, dan kunt u ook altijd bellen met 0800 44 55 000 (gratis). Tijdens het intakegesprek adviseren wij over de te nemen stappen in de letselschadezaak, aansprakelijkheid en schadevergoeding.

  Waarom een letselschade advocaat

  Een letseladvocaat is specialist op het gebied van adviseren en procederen bij letselschade. Het gaat hierbij om de onderhandelingen met de aansprakelijke partij, verzekeringsmaatschappij. Als onderhandeling niet tot het gewenste resultaat leidt kan een procedure bij de rechter worden gestart.
  Een letselschade advocaat is dé specialist bij uitstek op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging LSA Letselschade Advocaten. Voor de letselschade advocaten (LSA) gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

  Het letselschadeproces is een hoofdzakelijk juridische aangelegenheid. Het is dus belangrijk rechtshulp te krijgen van een advocaat.

  Vrijblijvend advies