Letselschadeclaim

Persoonlijke letselschade een een juridische term voor letsel of ziekte die veroorzaak of verslechterd is door de nalatigheid van iemand anders. Als u onder deze omstandigheden heeft geleden dan kan het zijn dat u een letselschadeclaim kunt indienen met het oog op een vergoeding van diegene die hiervoor verantwoordelijk is.

Letselschadeclaim

Een aantal veel gestelde vragen ten aanzien van letselschade claims is:

 1. Is er een tijdslimiet ten aanzien van letselschadeclaims
 2. Hoe bereken je pijn en lijden
 3. Hoe hoog kan een claim zijn als gevolg van een auto-ongeluk en/of aanrijding

In dit artikel beschrijf ik alle aspecten ten aanzien van het indienen van een letselschadeclaim.

Help mij op weg

  Volledige naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Met trots ontvingen wij als enige kantoor in Nederland een dubbel keurmerk letselschade. Het Keurmerk Letselschade Expertise én een Keurmerk Letselschade Advocatuur.  Door onze unieke combinatie van letselschade advocaten en letselschade specialisten kunnen wij letselschadeslachtoffers in alle stadia bijstaan; van onderhandeling tot aan de hoogste rechter.

  Wat betekent dat voor u?

  Al onze letselschadespecialisten hebben aantoonbaar 10 jaar ervaring en doorliepen de zwaarste opleiding op het gebied van letselschaderegeling. Ze zijn allemaal óf LSA advocaat óf NIVRE registerexpert letselschade. U krijgt dus gegarandeerd de beste hulp bij letselschade!

  Bovendien scoren wij een 9+ volgens onze klanten!

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat