Tijdslimiet letselschadeclaim

Een veel gestelde vraag is of er een tijdslimiet is verbonden aan het indienen van een letselschadeclaim. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk juridisch advies inwint als u aanspraak wilt maken op compensatie voor geleden letselschade. De meest veel voorkomende claim bij letselschade is nalatigheid en de tijdslimiet voor het indienen van een eis op basis van deze claim is wettelijk 5 jaar.

Uitzonderingen op de tijdslimiet

Hierop zijn wel enkele uitzondering zoals bijvoorbeeld ten aanzien van letselschade door asbest waarvan de oorzaak pas veel later aan het licht kwam. Een andere uitzondering is bijvoorbeeld de verjaringstermijn van een medische fout waarbij de gevolgen pas op veel later tijdstip aan het licht komen.

Onder alle gevallen is natuurlijk verstandig  om zo snel mogelijk actie te ondernemen en contact op te nemen met een officiële LSA letselschade advocaat.

Vrijblijvend advies

 

Als u juridische stappen wilt ondernemen vanwege letselschade persoonlijke schade dan moet u in ieder geval een jurist in de arm nemen met ervaring in de letselschade en officieel lid is van de LSA of beschikt over de officiële letselschade diploma’s. U kunt ons bereiken via onze kantoren in Arnhem, Den Bosch of Nijmegen.

Een veel gestelde vraag is of er een tijdslimiet is verbonden aan het indienen van een letselschadeclaim. Daarom is het belangrijk dat je zo snel mogelijk juridisch advies inwint Vestiging Arnhem
Onderlangs 1
6812 CE Arnhem

026 442 39 13

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 1020a
6546 BA Nijmegen

024 388 66 80

Vestiging Den Bosch / Vught
De Ring 6
5261 LM Vught

0800 44 55 000

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Letselschade specialisten pur sang!

  De advocaten en juristen bij HIJINK zijn ieder gespecialiseerd op zijn of haar vakgebied. Omdat een juridisch vraagstuk zich niet altijd laat vangen binnen één rechtsgebied wordt binnen ons kantoor nauw samengewerkt. Ook werken wij samen met andere advocatenkantoren (in binnen en buitenland) en kunnen zo nodig doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.

  Ook is het goed om te weten dat zowel de advocaten als juristen universitair geschoold zijn. Zij voltooiden allen de Universiteit Rechten. Zij zijn dus mr. in de rechten. De advocaten volgden daarna de beroepsopleiding in de advocatuur en doorliepen een stageperiode van 3 jaar. Zowel de advocaten als juristen hebben zich gespecialiseerd in een vakgebied. Binnen zijn of haar vakgebied behaalden zij zo ongeveer alle diploma’s en certificaten. Dit maakt ons tot echte specialisten. Ook is iedere specialist (advocaat en jurist) aangesloten bij een vakvereniging die garant staat voor voortdurende kwaliteitsverbetering en aanvullende scholing.

   

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat