Gevolgen letselschade

De gevolgen van een ongeluk kunnen zeer uiteenlopend zijn en zijn in te delen in 4 hoofdcategorieën:

  1. Lichamelijke gevolgen
  2. Materiële gevolgen
  3. Emotionele gevolgen
  4. Financiële gevolgen

Lichamelijke gevolgen

Onder de lichamelijke gevolgen van letselschade valt elk nieuw letsel alsook een verergering van een reeds bestaand letsel.

Lees verder

Materiële gevolgen

..

Lees verder

Emotionele gevolgen

Als u geestelijke stress of een emotionele schade heeft opgelopen na een auto-ongeluk of een andere type ongeluk dan is het mogelijk om aanspraak te maken op compensatie voor geleden emotionele stress als een element binnen de totale geleden pijn en beleden schade.

Lees verder

Financiële gevolgen

..

Lees verder

In 2002 liep mijn 2- jarige dochter, Sarah, ernstig hersenletsel op door een auto-ongeval met als gevolg dat ze de rest van haar leven afhankelijk van begeleiding zal zijn. Het waren en zijn moeilijke tijden met als lichtpunt dat mijn en Sarah’s financiële belangen behartigt worden door Oscar Hijink en zijn team van Hijink Letselschade Advocaten. De warme menselijke benadering, de zorgvuldigheid en deskundigheid, de steun en betrokkenheid met ons gezin, het heeft er allemaal aan bij gedragen dat wij financieel niet kopje onder zijn gegaan en dat Sarah voor de rest van haar leven financieel geen zorgen heeft. Dit draagt er mede aan bij dat zij ondanks haar blijvende beperkingen een goed toekomstperspectief heeft.

dhr. J. Pluijmaekers, Houten

Onze specialisten

Oscar Hijink
Mark Visser

Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

Bereken het hier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Letselschade advocaat