Letselschade advocaat Amsterdam

Letselschade advocaat Amsterdam

Amsterdam is veruit de grootste stad van Nederland met een enorme bedrijvigheid op vrij wel alle terreinen. Letselschade zaken komen hier ook veelvuldig voor door de enorme bevolkingsdichtheid in combinatie met het mondige karakter van de Amsterdammer. Waar onze cliënten in het oosten, zuiden en noorden van het land vaak kiezen voor de weg van de minste weerstand zal iemand in de randstad veel sneller op zijn rechten aanspraak maken. Daardoor hebben wij veel letselschade zaken lopen in de Randstad in het algemeen en Amsterdam in het bijzonder.

Wat ons opvalt is dat de Amsterdammer erg mondig is maar toch behoefte heeft aan professionele ondersteuning van een letselschade advocaat. Met advocaten en adviseurs door het hele land is er altijd wel een letselschade advocaat bij u in de buurt in Amsterdam.

Persoonlijk contact

Graag maken wij persoonlijk kennis met u zodat wij uw situatie leren kennen en begrijpen. Een bezoek aan huis is wenselijk. Dan heeft u meteen ook alle zaken bij de hand zodat we snel voor u aan de slag kunnen gaan.

Onze collega’s zijn of officieel LSA lid en NIVRE re geaccrediteerd.

mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA
mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA

Gratis advies van onze letselschade advocaat?

Maak gebruik van dit korte formulier en wij bellen u op zeer korte termijn terug.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Letselschadevergoeding

  Als u letselschade heeft opgelopen kan het zijn dat u recht heeft op een compensatie van de geleden schade, de letselschadevergoeding. Ook hiervoor geldt dat de hoogte van deze vergoedingen sterk uiteen lopen. De letselschadevergoeding, de letselschade bedragen zijn afhankelijk van iemands persoonlijke situatie. Zo zijn letselschade-bedragen onderling niet te vergelijken zonder iets te weten over de persoonlijke situatie.

  Een letselschadevergoeding bestaat uit twee delen: de materiële schade en de immateriële schade. Bij materiële schade moet worden gedacht aan verlies aan inkomen, pensioenschade, oppas, huishoudelijke hulp en tuinhulp. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Als u letselschade heeft, bestaat er vrijwel altijd recht op een smartengeldbedrag.

  Letselschade komt nooit gelegen

  Niemand is blij met letselschade. De gevolgen zijn vaak verstrekkender dan dat u denkt. Laat u daarom bij staan door een ervaren letselschadespecialist. Hijink Advocaten is het enige letselschadekantoor met dubbele accreditatie. Bij ons vindt u letselschadeadvocaten met veel kennis. Maak daarom vrijblijvend met ons een afspraak.

   Uw naam

   Uw e-mailadres

   Telefoonnummer

   Onderwerp

   Uw bericht

   Veel voorkomende letselschade vormen in Amsterdam

   Amsterdam heeft in verhouding tot de rest van Nederland veel letselschade zaken als gevolg van een geweldsmisdrijf. Het is belangrijk dat u een letselschade advocaat in de arm neemt die ervaring heeft op dit vlak. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij komen graag naar u toe.

   Daarnaast is door de enorme omvang van de verkeersstromen in de randstad het aantal verkeersongevallen relatief groot in Amsterdam en Noord Holland. Verkeersongevallen hebben een groot aandeel in het aantal letselschade zaken en dit aandeel neemt alleen maar toe. Lees hierover meer in onze blog.

   Onze specialisten

   Oscar Hijink
   Mark Visser

   Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

   Bereken het hier

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
   Letselschade advocaat