Letselschade advocaat Eindhoven

Letselschade advocaat Eindhoven
mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA

Binnen de advocatuur is er een groot aanbod van advocaten. Onze advocaten zijn gespecialiseerde letselschade advocaten. De kosten worden in beginsel betaald door de verzekeraar van degene die aansprakelijk is voor de letselschade. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Eindhoven? Dan zijn wij er voor u. Wij hebben advocaten en specialisten in dienst die 100% gespecialiseerd zijn in letselschade zaken.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekeraar kan op grond van een verzekeringspolis de belangen behartigen van een slachtoffer in een letselschadezaak. Wel geldt hier een beperking in de dekking van de polis. Meestal is deze beperkt tot een omvang van bijvoorbeeld € 10.000,-. Dit betekent dat slechts tot dat bedrag een letselschadezaak door een rechtsbijstandverzekeraar kan worden behartigd en dat er zekerheid moet zijn over het verdere traject.

Bij ontevredenheid over de behandeling van een letselschadezaak door een rechtsbijstandverzekeraar, kan men altijd wisselen van belangenbehartiger en bijvoorbeeld naar een letselschadeadvocaat gaan. In veel gevallen kunnen de advocaatkosten daarna verhaald worden op de tegenpartij, maar soms ook niet.

Letselschade als gevolg van een ongeval

Letselschade als gevolg van een ongeval, in het verkeer, thuis, op het werk of in het ziekenhuis, kan iedereen overkomen. Als u het letsel oploopt zonder dat u hier de oorzaak van bent dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding in de vorm van bijvoorbeeld een financiele compensatie. Om tot een letselregeling te komen heeft u wel ondersteuning nodig van een letselschadeadvocaat of een letselschadespecialist. Ons kantoor is gespecialiseerd in alle vormen van letselschade denk daarbij aan letselschade door:

 1. arbeidsongeval;
 2. geweldsmisdrijf;
 3. gebrekkige zaken;
 4. gedrag van een dier;
 5. ondeugdelijke producten;
 6. ongeval tijdens sport of spel;
 7. verkeersongeval;
 8. werkomstandigheden.

Schakel dus altijd de hulp van onze specialisten in. Bel ons via 0800 44 55 000 voor een gratis kennismaking. Wij komen bij u thuis zodat wij de volledige omvang van uw zaak kunnen evalueren en u meteen alle stukken bij de hand heeft.

Een ongeval kan een enorme aanslag zijn op uw geestelijk en lichamelijke gezondheid. Onze advocaten brengen samen met u de gevolgen in kaart op basis waarvan de tegenpartij aansprakelijk kan worden gesteld. Geestelijk letsel noemen we ook wel immaterieel letsel. Denk hierbij aan verminderd leefgenot. Onze letselschade advocaten zetten zich maximaal in om de door u geleden schade op de verzekeraar van de tegenpartij te verhalen. Hieruit volgt een zeer intensief contact met de verzekeraar omdat deze natuurlijk de te vergoeden schade wil minimaliseren. Naast smartengeld wordt ook de vermogensschade berekend. Bij vermogensschade moet u denken aan reparatiekosten of verlies van inkomen.

Gratis en vrijblijvend gesprek met een LSA advocaat

Omdat wij als kantoor werken met 100% gespecialiseerde letselschade advocaten zijn wij in staat u deskundig en doeltreffend bij te staan als slachtoffer van een ongeluk. Daarom werken wij met specialisten en hebben wij als enige kantoor in nederland een dubbele accreditatie. Neem gewoon even contact met ons op via 0800 44 55 000 of maak gebruik van ons formulier.

Hoe werkt een letselschade advocaat

Uw succeskans wordt enorm veel hoger wanneer u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde LSA letselschade advocaat. Met het oog op de hoogte van uw schadevergoeding wilt u hierin geen risico lopen. Na een telefonische kennismaking plannen wij een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. Dan krijgt onze letselschade advocaat een goed beeld van uw ongeluk en kunnen wij samen met u de aard van de schade bepalen. Na opdracht zullen wij eventueel met ondersteuning van aanvullende specialisten, bijvoorbeeld een arbeidskundige of een medisch specialist, de diverse schadecomponenten bepalen en de hoogte van de schade per component. Vervolgens kunnen we de schade indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij.

 1. telefonische kennismaking
 2. persoonlijke kennismaking
 3. bepalen van de diverse schadecomponenten
 4. eventueel aanvullend advies van arbeidskundige of medisch specialist
 5. bepalen van hoogte van de schade
 6. indienen van een vordering

Bel ons voor gratis advies via 0800 44 55 000.