Letselschade advocaat Eindhoven

De kosten van een letselschade advocaat worden in beginsel betaald door de verzekeraar van degene die aansprakelijk is voor de letselschade. Bijstand van een letselschade advocaat in Eindhoven bij het claimen van uw schade na een ongeval is daarom kosteloos.

Onze advocaten zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Eindhoven? Dan zijn wij er voor u. Wij hebben advocaten en specialisten in dienst die 100% gespecialiseerd zijn in letselschade zaken.

Letselschade advocaat Eindhoven
mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekeraar kan op grond van een verzekeringspolis de belangen behartigen van een slachtoffer in een letselschadezaak. Wel geldt hier een beperking in de dekking van de polis. Meestal is deze beperkt tot een omvang van bijvoorbeeld € 10.000,-. Dit betekent dat slechts tot dat bedrag een letselschadezaak door een rechtsbijstandverzekeraar kan worden behartigd en dat er zekerheid moet zijn over het verdere traject.

Bij ontevredenheid over de behandeling van een letselschadezaak door een rechtsbijstandverzekeraar, kan men altijd wisselen van belangenbehartiger en bijvoorbeeld naar een letselschade advocaat gaan. In veel gevallen kunnen de advocaatkosten daarna verhaald worden op de tegenpartij.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Letselschade als gevolg van een ongeval

  Letselschade als gevolg van een ongeval, in het verkeer, thuis, op het werk of in het ziekenhuis, kan iedereen overkomen. Als u het letsel oploopt zonder dat u hier de oorzaak van bent dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding. Om tot een letselregeling te komen heeft u wel ondersteuning nodig van een letselschade advocaat of een letselschadespecialist. Ons kantoor is gespecialiseerd in alle vormen van letselschade denk daarbij aan letselschade door:

  1. arbeidsongeval;
  2. gebrekkige zaken;
  3. gedrag van een dier;
  4. ondeugdelijke producten;
  5. ongeval tijdens sport of spel;
  6. verkeersongeval;
  7. werkomstandigheden.

  Schakel dus altijd de hulp van onze specialisten in. Bel ons via 0800 44 55 000 voor een gratis kennismaking. Wij komen bij u thuis zodat wij de volledige omvang van uw zaak kunnen evalueren en u meteen alle stukken bij de hand heeft.

  Een ongeval kan een enorme aanslag zijn op uw geestelijk en lichamelijke gezondheid. Onze advocaten brengen samen met u de gevolgen in kaart op basis waarvan de tegenpartij aansprakelijk kan worden gesteld. Geestelijk letsel noemen we ook wel immaterieel letsel. Denk hierbij aan verminderd leefgenot. Onze letselschade advocaten zetten zich maximaal in om de door u geleden schade op de verzekeraar van de tegenpartij te verhalen. Hieruit volgt een zeer intensief contact met de verzekeraar omdat deze natuurlijk de te vergoeden schade wil minimaliseren. Naast smartengeld wordt ook de vermogensschade berekend. Bij vermogensschade moet u denken aan reparatiekosten of verlies van inkomen.

  letselschade advocaat eindhoven

  Gratis en Vrijblijvend Gesprek met een LSA Advocaat!

  Omdat wij als kantoor werken met 100% gespecialiseerde letselschade advocaten zijn wij in staat u deskundig en doeltreffend bij te staan als slachtoffer van een ongeluk. Daarom werken wij met specialisten en hebben wij als enige kantoor in Nederland een dubbele accreditatie. Neem gewoon even contact met ons op via 0800 44 55 000 of maak gebruik van ons formulier.

  Hoe werkt een letselschade advocaat in Eindhoven?

  Uw succeskans wordt enorm veel hoger wanneer u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde LSA letselschade advocaat. Met het oog op de hoogte van uw schadevergoeding wilt u hierin geen risico lopen. Na een telefonische kennismaking plannen wij een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. Dan krijgt onze letselschade advocaat een goed beeld van uw ongeluk en kunnen wij samen met u de schade vaststellen. Na opdracht zullen wij eventueel met ondersteuning van aanvullende specialisten, bijvoorbeeld een arbeidskundige of een medisch specialist, de diverse schadecomponenten bepalen en de hoogte van de schade per component. Vervolgens kunnen we de schade indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij.

  1. telefonische kennismaking
  2. persoonlijke kennismaking
  3. bepalen van de diverse schadecomponenten
  4. eventueel aanvullend advies van arbeidskundige of medisch specialist
  5. bepalen van hoogte van de schade
  6. indienen van een vordering

  Gratis intake gesprek met een letselschade advocaat

  U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar net zo graag komen wij bij u thuis in Eindhoven waardoor wij een nog beter beeld krijgen van uw persoonlijk situatie en u alle stukken direct bij de hand heeft. Lichamelijk en geestelijk letsel kan verstrekkende en levenslange gevolgen hebben voor onze cliënten.

  Bel 0800 44 55 000 als u slachtoffer bent van letsel veroorzaakt door anderen.

  Hijink Letselschade advocaat werkt in Eindhoven en omgeving en zijn 100% gespecialiseerd in letselschade. Wij werken met een compleet team van letselschade specialisten en advocaten om uw belangen te behartigen. Schakel bij letselschade altijd een specialist in want wij werken alleen in uw belang.

   Uw naam

   Uw e-mailadres

   Telefoonnummer

   Onderwerp

   Uw bericht

   Onze specialisten

   Oscar Hijink
   Mark Visser
   Marit Herngreen
   Ela Timmermans
   Rianne Bockhoven
   Eelco Driessen

   Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

   Bereken het hier

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
   Letselschade advocaat