Letselschade advocaat Utrecht

In het centrum van Nederland ligt domstad Utrecht. Met zijn ruim 340 duizend inwoners in de top 5 van Nederland en een knooppunt van wegen en industrie. Letselschadeadvocaat Utrecht is goed vertegenwoordigd in Utrecht. Wij komen op voor slachtoffers van letselschade als gevolg van een arbeidsongeval of verkeersongeval. Natuurlijk kunnen wij ook begeleiden wanneer u letsel heeft opgelopen als gevolg van een medische fout, een defect of ondeugdelijk product of een ongeval in of om huis.

Letselschade advocaat Utrecht

Waar veel mensen bij elkaar zijn gebeuren natuurlijk ook meer ongelukken. In de randstad waartoe Utrecht eigenlijk ook behoort, neemt het aantal ongelukken en letselschade zaken de laatste jaren alleen maar toe. Een letselschade advocaat helpt u kosteloos een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen.

mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA
mr Oscar Hijink letselschadeadvocaat LSA

Wat moet u doen als slachtoffer van letselschade?

 1. bij lichamelijk letsel altijd eerst contact opnemen met bv. 112 of bij minder dringend letsel met uw huisarts
 2. leg vast, probeer de letselschade vast te leggen door middel van foto’s of video en betrek getuigen
 3. probeer ook beschrijvingen en informatie vast te leggen op papier
 4. neem contact op met een letselschadespecialist
 5. laat uw letselschade berekenen
 6. laat u adviseren door een officiële letselschade advocaat

Wat moet u niet doen!

 1. denken dat het allemaal wel goed komt;
 2. schade kan ver in de toekomst nog gevolgen hebben voor u en uw omgeving

Welke letselschade met name in Utrecht?

 1. Letselschade door een verkeersongeval
 2. Letsel veroorzaakt op de werkvloer
 3. Medische fouten

Ad. 1 Letselschade door verkeersongeval

Utrecht is een drukke stad en de verkeersaders om Utrecht lopen vol. Rond om Utrecht vinden jaarlijks honderden kop staart aanrijdingen plaats. Het totale aantal verkeersclaims – dus ook een- en tweezijdige aanrijdingen met vrachtauto’s, bestelbusjes en leaseauto’s – nam met 6,5 procent toe van 790.000 in 2014 tot 841.000 in 2015. Afleiding door de smartphone is vermoedelijk één van de belangrijkste oorzaken van de stijging van het aantal ongelukken. ,,Het gaat dan om het telefoneren en het gebruik van sociale media tijdens het rijden, al zijn daar geen harde cijfers over”, zegt algemeen directeur Richard Weurding van het verbond. Heeft u zojuist een verkeersongeval gehad? Neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde letselschade advocaat. Beter te vroeg dan te laat.

Ad. 2 Arbeidsongeval

Ad. 3 Medische fout

Letselschadeadvocaat utrecht verkeersongeval
Letselschadeadvocaat Utrecht verkeersongeval

Gratis intake gesprek met een letselschade advocaat in Utrecht

U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar net zo graag komen wij bij u thuis in Utrecht waardoor wij een nog beter beeld krijgen van uw persoonlijk situatie en u alle stukken direct bij de hand heeft. Lichamelijk en geestelijk letsel kan verstrekkende en levenslange gevolgen hebben voor onze cliënten.

Bel 0800 44 55 000 als u slachtoffer bent van letsel veroorzaakt door anderen in de omgeving Utrecht.

Hijink letselschade advocaten werken veel in de provincie Utrecht en zijn 100% gespecialiseerd in letselschade. Wij werken met een compleet team van specialisten en advocaten om uw belangen te behartigen. Schakel bij letselschade altijd een specialist in want wij werken alleen in uw belang.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat