Letselschade advocaat Den Haag

Letselschade advocaat Den Haag

Deze mooie stad aan de zee is eveneens het politieke hart van ons land. Het is dus niet alleen de hoofdstad van de provincie Zuid Holland maar ook onze landelijke politieke hoofdstad. Hoewel Amsterdam de hoofdstad van Nederland is vervult Den Haag wel feitelijk internationaal gezien de rol van hoofdstad. Vrijwel alle ambassades en ministeries zijn in Den Haag gevestigd. Bovendien is de stad standplaats van diverse nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Den Haag?

Gratis intake

Gratis kennismaking met een letselschade advocaat

Letselschade advocaat Den Haag

De keuze tot het schikken van een zaak of verdergaan en eventueel jarenlang procederen is altijd lastig. Het is altijd onzeker of de eindregeling (de schikking) wel voldoende is.

Soms is het verstandig als het letselschadeslachtoffer een voorbehoud in zijn of haar zaak opneemt. Denk bijvoorbeeld aan een medisch voorbehoud dat wanneer de klachten toenemen de mogelijkheid moet bestaan tot het heropenen van de letselschadezaak. Er zijn in een meerdere voorbehouden mogelijk. Denk hierbij aan een voorbehoud in geval van afschatting van de WAO/WIA, een voorbehoud dat het letselschadeslachtoffer zijn of haar baan de komende tien jaar kan volhouden enzovoort. Partijen kunnen van alles met elkaar afspreken. Een verzekeraar wil natuurlijk geen of een minimum aan voorbehouden in de afwikkeling van een letselschadezaak.

De eindafwikkeling is het belangrijkste moment in een letselschadezaak. Het letselschadeslachtoffer kan daarna, behoudens een voorbehoud, niet meer bij de verzekeraar terecht. Het is dan ook van groot belang dat alle schadecomponenten verdisconteerd zijn in de eindregeling. Vraagt u zich af of het op tafel liggende aanbod in uw zaak wel afdoende is? Neem dan contact met ons op voor een second opinion.

Bevolkingssamenstelling Den Haag

In Den Haag wonen in 2017 ruim 525.000 mensen. Den Haag is dan de derde stad van Nederland. Meer dan de helft van de inwoners allochtoon (westers en niet-westers). Het aandeel allochtone – ten opzichte van autochtone – inwoners neemt al jaren toe. In de Schilderswijk en het Transvaalkwartier ligt het percentage allochtonen sinds 2005 dicht bij de 100%. Ook in de wijken Groente- en Fruitmarkt, Laakkwartier en de Stationsbuurt wonen meer allochtonen dan autochtonen. De samenstelling van de allochtone bevolking verschilt per buurt. De buurten met de minste allochtonen – waarbij ook westerse allochtonen worden meegerekend als allochtoon – in Den Haag zijn Duindorp, Kijkduin, Kraayenstein en de Vogelwijk.

Den Haag is de stad voor winkelen in stijl. Typisch Haagse chique vind je rond rond het Noordeinde en de Denneweg. Historisch winkelen doe je in de Passage. In de Prinsestraat en de Oude Molstraat slaat hip Den Haag zijn slag. En naast de toko’s in Chinatown kent de binnenstad flagshipstores als de Bijenkorf, H&M en Hudson’s Bay.

Gratis intake gesprek met een letselschade advocaat

U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar net zo graag komen wij bij u thuis in Den Haag waardoor wij een nog beter beeld krijgen van uw persoonlijk situatie en u alle stukken direct bij de hand heeft. Lichamelijk en geestelijk letsel kan verstrekkende en levenslange gevolgen hebben voor onze cliënten. Bel 0800 44 55 000 als u slachtoffer bent van letsel veroorzaakt door anderen.

Hijink Letselschadeadvocaten werken in Den Haag en omgeving en zijn 100% gespecialiseerd in letselschade. Wij werken met een compleet team van letselschade specialisten en advocaten om uw belangen te behartigen. Schakel bij letselschade altijd een specialist in want wij werken alleen in uw belang.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat