Nijmegen

Letselschade Advocaat Nijmegen

Voor deskundige juridische bijstand van een officiele letselschade advocaat, lid Register letselschade en geaccrediteerd LSA advocaat neemt u contact op met Oscar Hijink; letselschade advocaat Nijmegen.

Heeft u door een verkeersongeluk of een arbeidsongeval letselschade opgelopen? Een ongeval komt nooit gelegen. Zorg daarom voor professionele juridische ondersteuning van een letselschade advocaat Nijmegen. De letselschade advocaat helpt u in de onderhandeling met verzekeraar, het vaststellen van de aansprakelijkheid en de hoogte van de schade. Zo krijgt u een rechtvaardige schadevergoeding.

Dubbele accreditatie, 2 x zo ervaren

Vanuit ons kantoor in Nijmegen begeleiden wij u door het schaderegelingsproces bij letselschade. U kunt bij ons terecht direct na het ongeval. Wij raden u ook aan om altijd direct professionele hulp van een letselschade advocaat te zoeken. Deze neemt u aan te hand, draagt zorg voor ondersteuning en verlichting, zodat u zich kunt richten op genezing. Over de afwikkeling van de letselschadeclaim hoeft u zich dan geen zorgen meer te maken.

letselschade advocaat nijmegen
Letselschade Advocaat Nijmegen 024 388 66 80

Bij de afwikkeling van een letselschadeclaim komt veel kijken. Het is maar weinig gedupeerden bekend dat dit een zuivere specialisatie is. De letselschade advocaat heeft zich puur gespecialiseerd in het afwikkelen en begeleiden van letselschadezaken. Hij of zij heeft hiervoor een extra specialisatie-opleiding gevolg. Als een letselschade advocaat in Nijmegen lid is van de LSA heeft deze bovendien minimaal 5 jaar proceservaring en besteedt minimaal 500 uur per jaar aan letselschadezaken.

Onze letseladvocaten zijn lid van LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten) of zijn Register Expert Personenschade. Ons kantoor en de afzonderlijke advocaat is aangesloten bij het Register Letselschade (voorheen Keurmerk Letselschade). Bij HIJINK Advocaten letselschade Nijmegen bent u in goede en vertrouwde handen.

Advocaatkosten bij letselschade in Nijmegen

Als de aansprakelijkheid is aanvaard door de wederpartij, kunt u recht hebben op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding moet aan het letselschadeslachtoffer worden betaald door de aansprakelijke partij. U kunt hierbij denken aan kledingschade, medische kosten, verlies aan inkomen en smartengeld. Ook de kosten van een deskundige voor het in kaart brengen van de verwondingen en de schadeposten moeten worden vergoed door de aansprakelijke partij. Dit is gewoon wettelijk geregeld. Als deskundig zijn erkend onze letselschade advocaten in Nijmegen. De kosten van onze gespecialiseerde rechtshulp worden dus vergoed door de aansprakelijke verzekeraar. Onze hulp kost u dus niets!

No Cure No Pay bij letselschade

Al enige tijd is het letselschade advocaten in Nijmegen toegestaan te werken op No Cure No Pay basis. Dit houdt in dat u de advocaat alleen dan hoeft te betalen als er daadwerkelijk een schadevergoeding aan u wordt uitgekeerd. Vaak wordt dan afgesproken dat voor de advocaatkosten een gedeelte van de schadevergoeding wordt aangewend. Meestal is dat rond de 15% exclusief BTW.

Let echter op bij No Cure No Pay! Als er aansprakelijkheid is erkend worden de kosten van de letselschade advocaat vergoed door de wederpartij. In dat geval zou de No Cure No Pay afspraak moeten vervallen. Gelukkig worden de letselschade advocaat Nijmegen grondig gecontroleerd door de Nederlandse Orde van Advocaten op juist en correct gebruik van de No Cure No Pay regeling.

Schadeposten

De letselschade die het slachtoffer lijdt moet worden vergoed door de aansprakelijke partij. Meestal is dit een verzekeraar. Er zijn veel schadeposten denkbaar. Ook heeft ieder letselslachtoffer zijn of haar eigen schadeposten. De schadeposten en de hoogte van de schade bij letselschade is sterk afhankelijk van de individuele situatie. Veel voorkomende schadeposten zijn:

 • Smartengeld
 • Inkomensschade
 • Ziekenhuiskosten
 • Kosten van revalidatie
 • Kosten van huishoudelijke hulp

Procederen bij letselschade in Nijmegen

Het grote verschil tussen de letselschadespecialist en letselschadeadvocaat is dat de advocaat bevoegd is om te procederen. De letselschade advocaat heeft hier aantoonbare ervaring in opgedaan. De letselschade advocaat kan in het schaderegelingsproces om deze reden meer druk zetten bij de aansprakelijke partij. Ook zal de advocaat altijd de letselzaak behandelen met in het achterhoofd dat een gerechtelijke procedure in Nijmegen of een deelgeschillenprocedure uitkomst moet beiden. Een letselschadespecialist mag niet procederen en zal de letselschadezaak in dat geval aan een advocaat moeten overdragen.

Letselschade advocaat in Nijmegen inschakelen

Voor gratis juridische hulp en advies bij letselschade in Nijmegen bel 024-388 66 80  of meld uw letselschade via onderstaand contactformulier. Wij nemen op werkdagen binnen 1 uur contact met u op.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat