Kies de beste letselschadeadvocaat

U heeft letsel opgelopen door toedoen van een ander. Natuurlijk zult u in eerste instantie alles eraan doen om zo snel mogelijk te herstellen van het ongeluk. U neemt contact op met een hulpverlener, huisarts, medische zorg of de eerste hulp. Direct daarna gaat u op zoek naar juridische hulp. U zoekt de beste letselschadeadvocaat die u kan bijstaan bij het behalen van uw recht.

Letselschade kan namelijk enorm veel gevolgen hebben; schade die u vaak niet in eerste instantie zult verwachten. Denk daarbij aan:

 1. Emotionele schade
 2. Financiele schade
 3. Lichamelijke gevolgen
 4. Materiele schade

De gevolgen zijn vaak in eerste instantie niet te overzien. De meeste mensen willen graag herstellen en zijn over het algemeen erg meegaand maar u moet wel beseffen dat u er niets aan kunt doen dat u bijvoorbeeld het slachtoffer bent van een aanrijding, een ondeugdelijk product of een slechte constructie en onveilige omstandigheden op het werk. Daarom zijn wij er, de letselschadespecialisten en advocaten van Hijink Advocaten.

Ons kantoor is gespecialiseerd in letselschadezaken. Jaarlijks vertegenwoordigen wij de belangen van 100’den gedupeerden en dat doen wij vanuit kennis en ervaring maar vooral in uw belang.

De beste letselschadeadvocaat heeft een dubbel keurmerk!

Met trots ontvingen wij in het verleden – als eerste kantoor in Nederland – een dubbel Keurmerk Letselschade. Een keurmerk Letselschade Expertise én een Keurmerk Letselschade Advocatuur. Inmiddels is er veel veranderd. Hijink Advocaten werkt voortdurend aan de kwaliteit van haar dienstverlening aan letselschade slachtoffers. De onafhankelijke Commissie Register Letselschade is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van het keurmerk. Recent voerde het Keurmerk Letselschade een audit uit op ons kantoor.

Het Nationaal Keurmerk Letselschade wordt toegekend aan letselschade specialisten of letselschadeadvocaten die voldoen aan de door de Letselschade Raad gestelde kwaliteitseisen. Om het Keurmerk Letselschade te krijgen en te behouden, worden deelnemende letselschadebehandelaars individueel en kantoren als organisatie beoordeeld door de Letselschade Raad.

Lees hier het volledige artikel

Waarom overlegt u eerst met een letselschadespecialist

In tegenstelling tot de juristen van uw verzekeraar werken wij alleen in uw belang. Verzekeraars kennen elkaar onderling erg goed. Het is een kleine wereld die er bij gebaat is om de geleden schade zo laag mogelijk te houden. De letselschadespecialisten van Hijink Advocaten maken een berekening van de werkelijke geleden schade en ook proberen wij een zo goed mogelijke inschatting te maken van toekomstige schade. Soms zelfs door het opnemen van een voorbehoud in de claim omdat nu eenmaal op dit moment niet altijd duidelijk is wat de gevolgen in de toekomst zullen zijn. Het menselijke lichaam is nu eenmaal een complex organisme.

Neem zeker nu vrijblijvend contact met ons op

Bel direct 0800 44 55 000 of maak gebruik van dit korte formulier.

  Volledige naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat