Heeft u letsel opgelopen door een ongeluk in huis of rondom uw huis? Als u het slachtoffer bent van letselschade dan kunt u als gevolg van dit eenvoudige ongelukje langdurig nadelige gevolgen ondervinden. Zeker als een ander, bijvoorbeeld uw huisgenoot, verantwoordelijk is voor het ongeluk dan kunt u hem of haar aansprakelijk stellen zodat u uw schade ook vergoed krijgt. In dit artikel beschrijf ik letselschade in of om huis. 

Heeft u letselschade opgelopen ten gevolge van een ongeval in of om huis?

Ruim 1 miljoen medisch behandelde slachtoffers van privé-ongevallen in 2011. Bekijk het volledige artikel hier.

Dagelijks vinden er in Nederland duizenden ongelukjes plaats in en rond om huis. De tuin, de keuken, de badkamer of de trap. Allemaal plekken waar het nog al eens mis gaat. In de meeste gevallen gaat het net goed maar soms kan een ongeluk ernstige gevolgen hebben. Meer dan 50% van alle jonge kinderen moet als gevolg van een ongeluk naar de eerste hulp.

letsel door ongeval in of om huis

Meestal is bij een ongeluk rond om huis niemand specifiek aansprakelijk behalve de ongelukkig zelf. Het komt echter regelmatig voor dat u letsel ondervindt ten gevolge van onhandigheid of schuld van een huisgenoot. In dat geval kunt u hem of haar aansprakelijk stellen. Ook kan het ongeval veroorzaakt zijn door slecht functioneren of ondeugdelijke roerende zaken of gebrekkig opstal. Dan heeft uw claim wel degelijk kans van slagen en zullen wij samen aan de slag gaan.

Ik wil vrijblijvend advies

De letselschadeadvocaten van Hijink zijn echte letselschadespecialisten. Wij helpen u bij het opmaken van de balans en het indienen van een letselschade claim. Schakel altijd eerst een letselschadeadvocaat in voordat u met uw eigen verzekering belt. Wij werken alleen in uw belang. Bel ons via 0800 44 55 000 of stuur ons een e-mail. Dan maken wij een afspraak en bezoeken wij u thuis zodat we een goed beeld krijgen van uw persoonlijke situatie. Als uit deze kennismaking blijkt dat u een goede en haalbare zaak heeft dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Alle mogelijke gevolgen letselschade

Als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade dan kunnen wij deze verhalen via de verzekering van de betrokken persoon. Het is dan wel noodzakelijk om te komen tot een volledige inventarisatie van uw letsel, vandaag, gisteren en in de toekomst; alle factoren moeten meegenomen worden in uw claim. De letselschadespecialisten van Hijink Advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in letselschade. Wij werken in een team van specialisten en zijn als enige bureau in Nederland dubbel geaccrediteerd. Als uw schade wordt erkend zullen alle kosten bij de tegenpartij komen te liggen dus ook de kosten van onze letselschadeadvocaten.

Heeft u vragen over uw persoonlijke letselschade?

Aarzel dan niet gewoon even telefonisch contact met ons op te nemen. Bel gratis en zonder kosten met 0800 44 55 000. Dan maken wij een afspraak en gaan we samen beoordelen of wij uw claim kunnen indienen.

    Uw naam
    Uw e-mailadres
    Telefoonnummer
    Onderwerp
    Uw bericht