Letselschade advocaat Groningen

Letselschade advocaat Groningen. Groningen behoort met ruim 200.000 inwoners tot de top tien van grote gemeentes in Nederland. Het aantal letselschade zaken is naar verwachting relatief laag. Verkeersongelukken en arbeidsongevallen zijn verantwoordelijk voor de meeste letselschade zaken.

Vanwege de relatief lage bevolkingsdichtheid in Groningen en de aard van de arbeid is het aantal zaken relatief laag. Dat wil niet zeggen dat er geen zaken gevoerd worden. Hoewel het ‘de groninger’ vaak omschreven wordt als nuchter en zonder veel woorden neemt het aantal letselschade zaken wel toe omdat ook hier het zelf bewustzijn en de strijd om rechtvaardigheid toeneemt. Daarom belt u 0800 44 55 000 voor uw letselschade advocaat in Groningen

Letselschade advocaat Groningen
Letselschade advocaat mr. Mark Visser

De industrie neemt een steeds kleiner deel van de totale werkgelegenheid in de stad voor haar rekening. Was in 1999 nog ca. 15% werkzaam in de industrie, in 2004 was dit afgenomen tot ongeveer 12%. Een onderdeel van de industrie waar Groningen wijd en zijd om bekendstaat is de suikerindustrie. Groningen is de grootste ‘suikerstad’ in Europa en vervult traditioneel een belangrijke rol in de Nederlandse bietsuikerindustrie.

Gratis advies van een letselschade advocaat Groningen

Letselschade als gevolg van een ongeval, in het verkeer, thuis, op het werk of in het ziekenhuis, kan iedereen overkomen. Als u het letsel oploopt zonder dat u hier de oorzaak van bent dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding in de vorm van bijvoorbeeld een financiële compensatie. Om tot een letselregeling te komen heeft u wel ondersteuning nodig van een letselschadeadvocaat of een letselschadespecialist. Ons kantoor is gespecialiseerd in alle vormen van letselschade denk daarbij aan letselschade door:

  1. arbeidsongeval;
  2. geweldsmisdrijf;
  3. gebrekkige zaken;
  4. gedrag van een dier;
  5. ondeugdelijke producten;
  6. ongeval tijdens sport of spel;
  7. verkeersongeval;
  8. werkomstandigheden.

Schakel dus altijd de hulp van onze specialisten in. Bel ons via 0800 44 55 000 voor een gratis kennismaking. Wij komen bij u thuis zodat wij de volledige omvang van uw zaak kunnen evalueren en u meteen alle stukken bij de hand heeft.

Bevolkingssamenstelling Groningen

De bevolkingssamenstelling van Groningen wijkt echter enorm af van andere gemeentes in Nederland door de extreme oververtegenwoordiging van mensen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar hetgeen goed is voor bijna 16% van de totale bevolking. Het landelijke gemiddelde licht op 6,0%. De oorzaak is gelegen in de aanwezigheid van twee grote instellingen voor hoger onderwijs zorgt er ook voor dat jaarlijks veel inwoners te stad verlaten en nieuwe zich vestigen.

Gratis intake gesprek met een letselschade advocaat

U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar net zo graag komen wij bij u thuis in Groningen waardoor wij een nog beter beeld krijgen van uw persoonlijk situatie en u alle stukken direct bij de hand heeft. Lichamelijk en geestelijk letsel kan verstrekkende en levenslange gevolgen hebben voor onze cliënten.

Bel 0800 44 55 000 als u slachtoffer bent van letsel veroorzaakt door anderen in de omgeving Groningen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hijink Letselschadeadvocaten werkt veel in de provincie Groningen en is 100% gespecialiseerd in letselschade. Wij werken met een compleet team van letselschade specialisten en advocaten om uw belangen te behartigen. Schakel bij letselschade altijd een specialist in want wij werken alleen in uw belang.

Het was voor mij een bijzondere prettige ervaring dat men de nasleep van het ongeval van mij overnam en behartigde. De vakmensen van Hijink Advocaten hebben dit voor mij op een uitstekende wijze gedaan in  de moeilijke tijd na het ongeval. Het gaf me de rust om me volledig te concentreren op m’n herstel en me niet druk te maken over (vervelende) nasleepzaken! Tactvol en deskundig was de benadering, aan alles werd gedacht. Het heeft zeker bijgedragen aan een snel herstel. Na anderhalf jaar weer een ongeval; ook dit werd snel en vakkundig behartigd. Ik vond dit erg bijzonder; een ongekende hulp en nog gratis ook !! Ten slotte; Ik zal Hijink Advocaten aan anderen aanbevelen om hun belangen te laten behartigen. In goede gezondheid.

dhr. Wim Heurneman, Doetinchem

Onze specialisten

Oscar Hijink
Mark Visser
mr. M.K. Herngreen

Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

Bereken het hier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Letselschade advocaat