Apeldoorn

Apeldoorn is met 160 duizend inwoners een middelgrote stad in Gelderland. De afgelopen jaren hebben we regelmatig opgetreden als letselschade advocaat in de omgeving van Apeldoorn, met succes! Omdat wij werken met meerdere letselschade specialisten kunnen wij altijd bij u thuis komen om uw letselschade zaak te bespreken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op een van onze kantoren in Arnhem, Nijmegen of Den Bosch. Letselschadeadvocaat Apeldoorn is er voor u. Onze voorkeur gaat ernaar uit om u in uw eigen omgeving te treffen. Dat geeft ons namelijk meteen veel informatie over de gevolgen van de letselschade in uw persoonlijke omgeving.

Letselschade advocaat Apeldoorn

Met ongeveer 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn een belangrijk werkgelegenheidscentrum in Gelderland.

Omdat wij werken met meerdere letselschadespecialisten kunnen wij altijd bij u thuis komen om uw letselschade zaak te bespreken.

Ik wil vrijblijvend advies

Letselschade advocaat nodig door een verkeersongeval in Apeldoorn?

Jaarlijks vinden er in Nederland ongeveer duizenden verkeersongevallen plaats. Gelukkig is er bij de meeste verkeersongevallen enkel sprake van blikschade. Soms zijn er echter ook letselschadeslachtoffers ten gevolge van een verkeersongeval te betreuren. In dit artikel beschrijven wij letselschade onderwerp verkeersongeval.

Letselschade na een arbeidsongeval in Apeldoorn

letselschade advocaat arbeidsongeval
Letselschade advocaat arbeidsongeval

Ieder jaar vinden er meer dan 200.000 arbeidsongevallen (op de werkvloer) plaats met letselschade als gevolg. Bij blijvend letsel na een arbeidsongeval ondervindt iemand naast materiële schade ook immateriële schade.

Maar wat is een arbeidsongeval of bedrijfsongeval nu precies? En welke stappen moeten worden doorlopen in geval van een arbeidsongeval waarbij sprake is van letselschade.

Contact met een letselschade advocaat?

Bel gratis via 0800 44 55 000 of maak even gebruik van dit formulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Binnen ons kantoor werken zowel letseladvocaten als letselschadespecialisten. De letseladvocaten zijn lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De letselschadespecialisten zijn allen erkend NIVRE-expert. Zowel de letselschadeadvocaten als de letselschadespecialisten zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Zo bent u bij ons verzekerd van de beste hulp bij letselschade. Uiteraard maken wij graag kennis: geheel vrijblijvend en gratis!

  Bel 0800 44 55 000 of plaats een terugbel verzoek.

  Mark Visser is geboren en getogen in de regio Arnhem. Hij kent Arnhem en volgt de ontwikkelingen, maar zet zich ook in voor de Arnhemse inwoners en ondernemers.

  Sinds 1997 is hij werkzaam als jurist. Allereerst specialiseerde hij zich in de letselschaderegeling en ondernemingsrecht, met nadruk op huurrecht. Wat later in zijn carrière besloot hij advocaat te worden. Zijn kennis en ervaring zet hij nu in ten behoeve van consumenten en bedrijven, zo nodig in een gerechtelijke procedure.

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat