Letselschade advocaat Tilburg

Tilburg is een moderne stad met een rijk verleden in de textielindustrie. Daarnaast vervult de stad een belangrijke rol als studentenstad. De vormen van letselschade die in deze stad naar voren komen zijn vergelijkbaar met het gemiddelde. Er is geen bijzondere vorm van letselschade die meer naar voren komt. Letselschade komt nooit gelegen. Laat u daarom bijstaan door een specialist. Bel gratis 0800 44 55 000.

Letselschade als gevolg van een ongeval

Letselschade als gevolg van een ongeval, in het verkeer, thuis, op het werk of in het ziekenhuis, kan iedereen overkomen. Als u het letsel oploopt zonder dat u hier de oorzaak van bent dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding in de vorm van bijvoorbeeld een financiële compensatie. Om tot een letselregeling te komen heeft u wel ondersteuning nodig van een letselschadeadvocaat of een letselschadespecialist. Ons kantoor is gespecialiseerd in alle vormen van letselschade denk daarbij aan letselschade door:

 1. arbeidsongeval;
 2. gebrekkige zaken;
 3. gedrag van een dier;
 4. ondeugdelijke producten;
 5. ongeval tijdens sport of spel;
 6. verkeersongeval;
 7. werkomstandigheden.

Schakel dus altijd de hulp van onze specialisten in. Bel ons via 0800 44 55 000 voor een gratis kennismaking. Wij komen bij u thuis zodat wij de volledige omvang van uw zaak kunnen evalueren en u meteen alle stukken bij de hand heeft.

Contact met een specialist

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Letselschade advocaat Tilburg

  Achtergrond industrieel verleden Tilburg

  Tilburg is groot geworden door de textielindustrie. Rijke families aan de basis van deze groei waren onder andere Mutsaerts, van de Kimmenade, Enneking en van Van den Bergh. De grondstof voor met name de wolindustrie werd geleverd door de honderdduizenden heideschapen die in Noord-Brabant te vinden waren. Verdere factoren die Tilburg aantrekkelijk maakten voor vestiging waren de beschikbaarheid van kennis en lage lonen.

  Overige bedrijven en instellingen

  De oververtegenwoordiging van deze industrie leidde tot grote moeilijkheden toen rond 1960 deze industrie in problemen kwam. Hoewel een aantal toeleverende bedrijven tijdig een nieuwe markt gingen bedienen moest Tilburg nieuwe economische activiteiten aan trekken. Dit werd deels bereikt door oriëntatie op de dienstensector en het onderwijs en deels door een veelzijdiger industriële bedrijvigheid te stimuleren en nieuwe bedrijven aan te trekken. De industrie is tegenwoordig modern en veelzijdig. Allerlei ondernemingen, waaronder diverse uit het buitenland, hebben hier hun hoofdkantoor gevestigd. Vooral de chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, medische technologie en fijnmetaal spelen een belangrijke rol. Ook is Tilburg een belangrijke transportstad. Hoewel er in Tilburg een aantal grote dienstverleners gevestigd zijn, speelt deze sector een geringere rol dan in vergelijkbare steden.

  Leerlooierijen vormden een belangrijke activiteit. In 1915 telde men nog 15 leerlooierijen en in 2010 nog maar twee van dergelijke bedrijven. Met het verplaatsen van de productie naar China door Verhulst is in 2006 de laatste schoenenfabrikant uit Tilburg vertrokken.

  Gratis intake gesprek met een letselschade advocaat

  U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar net zo graag komen wij bij u thuis in Tilburg waardoor wij een nog beter beeld krijgen van uw persoonlijk situatie en u alle stukken direct bij de hand heeft. Lichamelijk en geestelijk letsel kan verstrekkende en levenslange gevolgen hebben voor onze cliënten.

  Bel 0800 44 55 000 als u slachtoffer bent van letsel veroorzaakt door anderen in de omgeving Tilburg.

  Hijink Letselschadeadvocaten werken veel in de regio Tilburg en zijn 100% gespecialiseerd in letselschade en wij werken met een compleet team van specialisten en advocaten om uw belangen te behartigen. Schakel bij letselschade altijd een specialist in want wij werken alleen in uw belang.

   Uw naam

   Uw e-mailadres

   Telefoonnummer

   Onderwerp

   Uw bericht

   Onze specialisten

   Oscar Hijink
   Mark Visser
   Marit Herngreen
   Ela Timmermans
   Rianne Bockhoven
   Eelco Driessen

   Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

   Bereken het hier

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
   Letselschade advocaat