Letselschade Advocaat Rotterdam

Letselschade Advocaat Rotterdam

In Rotterdam, het bruisende hart van Nederland, komen letselschadezaken in vele vormen voor. Met een levendige stad, druk verkeer en arbeidsintensieve industrie, zoals in de haven en de bouw, is het risico op letselschade aanwezig. Rotterdam is een smeltkroes van activiteiten, maar ook helaas van ongelukken. Onze letselschade advocaat in Rotterdam, die bekend is met de specifieke uitdagingen van deze stad, staan klaar om u te helpen bij het claimen van uw recht.

Gratis intake

Letselschade komt nooit gelegen!

Goede hulp na letselschade wel. Laat u bijstaan door een echte letselschade advocaat in Rotterdam of letselschade specialist.

Letselschade als gevolg van een ongeval, in het verkeer, thuis, op het werk of in het ziekenhuis, kan iedereen overkomen. Als u het letsel oploopt zonder dat u hier de oorzaak van bent dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding in de vorm van bijvoorbeeld een financiële compensatie. Om tot een letselregeling te komen heeft u wel ondersteuning nodig van een letselschadeadvocaat of een letselschadespecialist. Ons kantoor is gespecialiseerd in alle vormen van letselschade denk daarbij aan letselschade door:

 1. arbeidsongeval;
 2. gebrekkige zaken;
 3. gedrag van een dier;
 4. ondeugdelijke producten;
 5. ongeval tijdens sport of spel;
 6. verkeersongeval;
 7. werkomstandigheden.

Schakel dus altijd de hulp van onze specialisten in. Bel ons via 0800 44 55 000 voor een gratis kennismaking. Wij komen bij u thuis zodat wij de volledige omvang van uw zaak kunnen evalueren en u meteen alle stukken bij de hand heeft.

Vrijblijvend en gratis advies

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA
  mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA

  Een ongeval kan een enorme aanslag zijn op uw geestelijk en lichamelijke gezondheid. Onze advocaten brengen samen met u de gevolgen in kaart op basis waarvan de tegenpartij aansprakelijk kan worden gesteld. Geestelijk letsel noemen we ook wel immaterieel letsel. Denk hierbij aan verminderd leefgenot. Onze letselschade advocaten zetten zich maximaal in om de door u geleden schade op de verzekeraar van de tegenpartij te verhalen. Hieruit volgt een zeer intensief contact met de verzekeraar omdat deze natuurlijk de te vergoeden schade wil minimaliseren. Naast smartengeld wordt ook de vermogensschade berekend. Bij vermogensschade moet u denken aan reparatiekosten of verlies van inkomen.

  Gratis en vrijblijvend gesprek met een LSA advocaat

  Omdat wij als kantoor werken met 100% gespecialiseerde letselschade advocaten zijn wij in staat u deskundig en doeltreffend bij te staan als slachtoffer van een ongeluk. Daarom werken wij met specialisten en hebben wij als enige kantoor in Nederland een dubbele accreditatie. Neem gewoon even contact met ons op via 0800 44 55 000 of maak gebruik van ons formulier.

  Wats is een Letselschade Advocaat

  Uw succeskans wordt enorm veel hoger wanneer u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde LSA letselschade advocaat. Met het oog op de hoogte van uw schadevergoeding wilt u hierin geen risico lopen. Na een telefonische kennismaking plannen wij een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. Dan krijgt onze letselschade advocaat een goed beeld van uw ongeluk en kunnen wij samen met u de aard van de schade bepalen. Na opdracht zullen wij eventueel met ondersteuning van aanvullende specialisten, bijvoorbeeld een arbeidskundige of een medisch specialist, de diverse schadecomponenten bepalen en de hoogte van de schade per component. Vervolgens kunnen we de schade indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij.

  1. telefonische kennismaking
  2. persoonlijke kennismaking
  3. bepalen van de diverse schadecomponenten
  4. eventueel aanvullend advies van arbeidskundige of medisch specialist
  5. bepalen van hoogte van de schade
  6. indienen van een vordering

  Bel ons voor gratis advies via 0800 44 55 000.

  Gratis intake gesprek met een letselschade advocaat

  U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar net zo graag komen wij bij u thuis in Rotterdam waardoor wij een nog beter beeld krijgen van uw persoonlijk situatie en u alle stukken direct bij de hand heeft. Lichamelijk en geestelijk letsel kan verstrekkende en levenslange gevolgen hebben voor onze cliënten.

  Bel 0800 44 55 000 als u slachtoffer bent van letsel veroorzaakt door anderen in de omgeving Rotterdam.

  Hijink Letselschadeadvocaten werken veel in Rotterdam en omgeving zijn 100% gespecialiseerd in letselschade en wij werken met een compleet team van specialisten en advocaten om uw belangen te behartigen. Schakel bij letselschade altijd een specialist in want wij werken alleen in uw belang.

   Uw naam

   Uw e-mailadres

   Telefoonnummer

   Onderwerp

   Uw bericht

   Onze specialisten

   Oscar Hijink
   Mark Visser
   Marit Herngreen
   Ela Timmermans
   Rianne Bockhoven
   Eelco Driessen

   Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

   Bereken het hier

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
   Letselschade advocaat