Arnhem

Letselschade advocaat Arnhem

Als iemand anders aansprakelijk is voor het ontstaan van de letselschade, heeft u recht op vergoeding van de gemaakte kosten. Omdat het schaderegelingstraject maar ook een eventuele procedure bij de rechter een hoog juridisch gehalte heeft, adviseren wij u altijd een letselschadeadvocaat in de arm te nemen.

Wij houden kantoor in Arnhem waar op locatie een team van meer dan 10 advocaten en juristen actief is. Wij zijn in hoge mate gespecialiseerd in letselschade. Neem daarom vandaag nog gratis contact met ons op via 0800 44 55 000.

Letselschade advocaat Arnhem
mr Oscar Hijink Letselschadeadvocaat LSA

Letselschade Advocaten Arnhem
Vestiging Hijink Advocaten
Onderlangs 1a
6812 CE Arnhem
(026) 442 39 13

Wat kan een letselschade-advocaat doen?

Een letselschadeadvocaat is een advocaat die zich gespecialiseerd heeft in het claimen van letselschade. Een letselschadezaak is vaak een onderhandelingsproces. Soms ook wordt er geprocedeerd voor de rechter. Vanzelfsprekend wilt u op deskundige wijze worden bijgestaan en niet het risico lopen dat u achteraf rechten verspeelt. Door het inschakelen van een letselschadeadvocaat bent u verzekerd van de beste letselschadehulp. Maar ook kan een letselschadeadvocaat u bijstaan in zowel de onderhandelingen als de eventuele rechtszaak.

Letselschadevergoeding

Als u letselschade heeft opgelopen kan het zijn dat u recht heeft op een compensatie van de geleden schade, de letselschadevergoeding. Ook hiervoor geldt dat de hoogte van deze vergoedingen sterk uiteen lopen. De letselschadevergoeding, de letselschade bedragen zijn afhankelijk van iemands persoonlijke situatie. Zo zijn letselschade-bedragen onderling niet te vergelijken zonder iets te weten over de persoonlijke situatie.

Een letselschadevergoeding bestaat uit twee delen: de materiële schade en de immateriële schade. Bij materiële schade moet worden gedacht aan verlies aan inkomen, pensioenschade, oppas, huishoudelijke hulp en tuinhulp. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Als u letselschade heeft, bestaat er vrijwel altijd recht op smartengeld.

Gratis intake

 

Onze specialisten

Oscar Hijink
Mark Visser

Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

Bereken het hier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Letselschade advocaat