Alex Broers

Alex Broers is woonachtig in Groningen. Hij verzorgt in de regio Noord-Nederland de buitendienst van HIJINK Advocaten. Alex Broers bezoekt letselschadeslachtoffers in de regio Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Hoogenveen, Assen, Drachten tot aan Zwolle thuis; uw letselschade expert Groningen

Alex Broers heeft al ruim 25 jaar ervaring als letselschaderegelaar. In 1996 startte hij als letselschadespecialist bij Hoge Huys Schadeverzekeringen. Hij heeft lange tijd aan verzekeraarszijde gewerkt en ruime ervaring opgedaan in de afhandeling van letselschade en overlijdensschade. Dit heeft als belangrijk voordeel dat hij de letselschaderegeling van zowel verzekeraarszijde als slachtofferzijde kent.

Hij voltooide de opleidingen Letselschaderegelaar, Motorrijtuigen en Schadebehandeling, Arbeidsdeskundige en de NIVRE opleiding Onderzoeks- en sociale vaardigheden. In oktober 2020 is hij gestart met de opleiding tot mediator.

Specialisatie Letselschade expert Groningen

 • Letselschade
 • Inventariseren lichte tot en met complexe letselschade
 • Behandeling overlijdensschade
 • Inschakelen en contact houden met externe deskundigen
 • Beoordelen schadereserves
 • Beoordelen aansprakelijkheid;
 • Verzekeringsrecht;
 • Overdragen kennis aan/opleiden collega’s in de binnendienst.

Contact

E-mail: a.broers@hijink.com
Telefoon: 0800 44 55 000

Lichamelijk, geestelijk en materieel letsel kan verstrekkende en levenslange gevolgen hebben voor onze cliënten. Bel 0800 44 55 000 als u slachtoffer bent van letsel veroorzaakt door anderen.

Hijink Advocaten is 100% gespecialiseerd in letselschade en wij werken met een compleet team van specialisten en advocaten om uw belangen te behartigen. Schakel bij letselschade altijd een specialist in want wij werken alleen in uw belang.

Ons eerste telefonisch advies verplicht u tot helemaal niets en is volledig gratis.

  Volledige naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Hijink Letselschadespecialisten

  Vestiging Arnhem
  Onderlangs 1
  6812 CE Arnhem
  (026) 442 39 13

  Vestiging Nijmegen
  Kerkenbos 1021
  6546 BB Nijmegen
  (024) 388 66 80

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Wouter Niesink
  Alex Broers
  mr. M.K. Herngreen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat