Letselschade advocaat Lochem

Een letselschade advocaat in Lochem helpt u kosteloos een eerlijke schadevergoeding te claimen.

Veel slachtoffer krijgen geen of een te lage schadevergoeding na een ongeval. Het afhandelen van letselschade is namelijk niet eenvoudig. Gelukkig schakelt u gratis een deskundige in om uw schade voor u af te handelen. Zo krijgt u moeiteloos een rechtvaardige schadevergoeding.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Lochem en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Lochem

In Nederland betaalt de veroorzaker van schade niet alleen een schadevergoeding, maar ook de kosten van de schadeclaim. Als iemand gewond raakt en er dus sprake is van letselschade, mag het slachtoffer ook een professional inschakelen om de schade te regelen. Daarom maakt u in Lochem gratis gebruik van de diensten van een letselschade advocaat.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor letselschade dienstverleners. De aangesloten partijen moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die het keurmerk stelt. Doel van het keurmerk is om betrouwbare letselschadebehandelaars direct herkenbaar te maken. Wij zijn daarom al jaren lid van het keurmerk en haar voorgangers.

Letselschade advocaat Lochem, smartengeld lochem, schadeclaim lochem, letselschade kantoor lochem, letselscahdevergoeding lochem

LSA-letselschade advocaat Lochem

De Vereniging-LSA is een specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. Als u een echte letselschade specialist zoekt dan zoekt u een LSA-advocaat. De aangesloten advocaten voldoen aan de hoogste eisen wat betreft opleiding, ervaring en kennis. Voor een LSA-advocaat in Lochem bent u bij ons aan het goede adres.

Waar moet u aan denken bij letselschade

 • Schakel zo snel mogelijk na een ongeval een letselschade advocaat in;
 • Bezoek altijd een arts na een ongeval: het verslag van een arts/dokter van uw consultant is voor een schadeclaim onmisbaar bewijsmateriaal;
 • Leg bewijs vast: Het slachtoffer moet ook de omvang van de schade en de oorzaak van het ongeval aantonen. Daar is bewijs voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan betalingsbewijzen en offertes voor de schade en foto’s, getuigenverklaringen en het SAF voor de oorzaak. Een letselschade advocaat helpt u ook bij het vastleggen van bewijs.

Letselschadevergoeding verhalen Lochem

De aansprakelijke veroorzaker betaalt een vergoeding voor alle veroorzaakte schade. Uitganspunt is dat de veroorzaker het slachtoffer schadeloos stelt. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van verdienvermogen;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten, medische hulpmiddelen;
 • Hulp in de huishouding;
 • Verzorging;
 • Kosten voor het aanpassen van een woning of voertuig;
 • Verblijfs-, reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Lochem

Als u recht heeft op een letselschadevergoeding dan krijgt u bovendien smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en verminderde levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van het letsel en de invloed van uw verwondingen op uw leven. Het smartengeld kan ongeveer worden ingedeeld in de volgende categorieën:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan volledig uit smartengeld. De totale letselschadevergoeding is vele malen hoger.

Start uw schadeclaim vandaag

Vrijblijvend overleggen met een letselschade specialist of vandaag een letselschade advocaat inschakelen? Neem contact op. Wij helpen u graag verder. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat