Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Als u letselschade oploopt in Alphen aan den Rijn schakelt u gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u te claimen.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Alphen aan den Rijn en omgeving voor een intakegesprek. Tijdens een eerste gesprek bespreken we uw letsel, schadevergoeding, het letselschadetraject, en uw re-integratie en revalidatie. Dit eerste gesprek is altijd gratis. Aan de hand van uw verhaal starten wij uw letselschadeclaim. Uw letselschade wordt vervolgens van A tot Z voor u afgehandeld.

Nationaal Keurmerk Letselschade of LSA advocaat in Alphen aan den Rijn

Zoekt u in Alphen aan den Rijn een letselschade advocaat aangesloten bij het Nationaal keurmerk Letselschade of de LSA (vereniging van letselschade advocaten) ook dan staan wij u graag bij. Omdat onze juridische hulp meestal gratis is, krijgt u moeiteloos en kosteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft.

letselschade advocaat alphen aan den rijn, letselschadevergoeding alphen aan den rijn, smartengeld alphen aan den rijn, lsa advocaat alphen aan den rijn
Museum Archeon in Alphen aan den Rijn

Wat kost een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn

U kunt uw schade vanuit Alphen aan den Rijn gratis laten claimen door een letselschade advocaat. De aansprakelijke partij moet volgens de wet de kosten van het verhalen van de schade betalen. Hieronder vallen ook de kosten van een letselschade advocaat. De kosten worden bovendien rechtstreeks bij de veroorzaker in rekening gebracht.

Letselschadevergoeding Alphen aan den Rijn

De letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten en schade die door een ongeval ontstaan. De schadevergoeding is daarom altijd persoonlijk. Veel voorkomende schadeposten zijn:

 • Inkomensverlies;
 • Medische kosten waaronder eigen bijdrages en eigen risico;
 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Reis-, parkeer en verblijfskosten;
 • Hulp in de huishouding of bij klussen in, aan en rond uw woning.

Smartengeld Alphen aan den Rijn

De letselschadevergoeding bestaat ook uit smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en de vermindering van levensplezier die door letsel ontstaat. Voor de hoogte van het smartengeld kijken we naar de invloed van het letsel op het leven van het slachtoffer. Hoe meer hinder iemand ondervindt van het letsel hoe hoger het smartengeld.

Laat uw schade afhandelen door een expert

Zorg dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt. Begin uw schadeclaim vandaag. Bel naar 0800-4455000 of laat uw gegevens achter door het contactformulier in te vullen als u wilt dat wij contact met u opnemen.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat