Letselschade advocaat Wijchen

Een letselschade advocaat in Wijchen helpt u kosteloos een eerlijke schadevergoeding te krijgen na een ongeval.

Een schadevergoeding krijgen is vaak bijzonder lastig. Veel slachtoffers van een aanrijding of arbeidsongeval krijgen daarom geen of een te lage vergoeding. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om voor u de schadevergoeding af te dwingen waar u recht op heeft.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Wijchen en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Wijchen

U kunt in Nederland als u letselschade oploopt gratis gebruik maken van een professional om uw schade te regelen. De aansprakelijke veroorzaker vergoedt namelijk niet alleen de schade, maar ook de kosten van de schadeclaim. Daarom schakelt u in Wijchen gratis een letselschade advocaat in om uw schade af te handelen.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor letselschade dienstverleners. De aangesloten partijen verplichten zich aan de regels van het keurmerk te voldoen. Het keurmerk is opgericht om slachtoffers in staat te stellen snel een betrouwbare letselschade behandelaar te vinden.

letselschade advocaat Wijchen, smartengeld wijchen, schadeclaim wijchen, LSA advocaat wijchen

LSA-letselschade advocaat Wijchen

De Vereniging LSA is een specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. Alleen advocaten die aan de kwaliteitseisen van de LSA voldoen, mogen lid worden. Een LSA advocaat is de letselschadespecialist bij uitstek.

Tips: Hoe zorg ik dat ik een eerlijke schadevergoeding krijg

 • Schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in;
 • Bezoek altijd een arts: Het verslag van een bezoek aan een dokter is het belangrijkste bewijsmiddelen. In veel gevallen toont het verslag aan dat er sprake is geweest van een ongeval, dat u daarbij letsel opliep en welk letsel u opliep. Zonder bezoek aan een arts is het meestal niet mogelijk een schadevergoeding te claimen;
 • Verzamel bewijs: Het slachtoffer moet de oorzaak van het ongeval en de opgelopen schade aantonen. Verzamel daarom foto’s, getuigenverklaringen en andere bewijzen waaruit blijkt hoe u gewond raakte. Houdt daarnaast een overzicht bij van alle schade en kosten die het gevolg zijn van het ongeval en de bijbehorende bewijsmaterialen (bonnen, facturen, betalingsbewijzen etc.)
 • Een letselschade advocaat helpt u bij het verzamelen van medische informatie en bewijs. Daarom is onze eerste tip het inschakelen van een letselschade advocaat;

Letselschadevergoeding verhalen Wijchen

Om uw letselschadevergoeding te berekenen, maken we een overzicht van al uw schade en kosten. Uw persoonlijke situatie is altijd het uitgangspunt. De schadevergoeding verschilt daarom van geval tot geval. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade;
 • Pensioenschade;
 • Medische- en zorgkosten;
 • Medische hulpmiddelen;
 • Woningaanpassing;
 • Hondenuitlaatservice;
 • Reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Wijchen

Smartengeld is ook altijd een onderdeel van de schadevergoeding. Het smartengeld is een vergoeding voor zogenaamde immaterieele schade. Deze schade bestaat uit pijn, leed en verminderde levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van het letsel en de invloed van het letsel op het leven. De onderstaande bedragen geven u een indicatie van de hoogte van het smartengeld:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan volledig uit smartengeld. Het smartengeld is slechts een (klein) deel van de schadevergoeding.

Nu uw schadeclaim starten

Start uw schadeclaim direct of bespreek uw mogelijkheden vrijblijvend met een specialist. Wij helpen u graag verder. Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat