Letselschade advocaat Westervoort

Een letselschade advocaat helpt u thuis vanuit Westervoort kosteloos de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Het laten afhandelen van uw schade geeft u rust en ruimte. Bovendien weet u zeker dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt. Ook als u een gespecialiseerde LSA-letselschade advocaat zoekt of een letselschadebureau dat is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade helpen wij u graag verder.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Westervoort en omgeving.

Letselschade advocaat westervoort, schadeclaim wertservoort, letselschadespecialist wetservoort, letse;lschadebureau wetservoort, smartengeld westervoort

Wat kost een letselschade advocaat in Westervoort?

Als u gewond raakt door een ander dan is de veroorzaker van uw letsel ook verantwoordelijk voor de kosten van uw schadeclaim. Dit staat in de wet. Daarom maakt u gratis gebruik van de expertise van een letselschade advocaat. U betaalt ook geen voorschot.

Letselschadevergoeding Westervoort

Uitgangspunt van de letselschadevergoeding is dat al uw schade wordt betaald. Het berekenen van de schadevergoeding doen we daarom door al uw schadeposten op te tellen. Het inschakelen van een letselschade advocaat voorkomt dat u uw schade niet goed vastlegt of niet kunt bewijzen. Veel voorkomende onderdelen van een schadevergoeding zijn bijvoorbeeld:

 • Misgelopen inkomen, omzet of pensioensopbouw;
 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Medische kosten;
 • Professionele- of manetelzorg;
 • Reis-en parkeerkosten.

Smartengeld Westervoort

Bij letselschade heeft u ook recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor zogenaamde immateriële schade. De immateriële schade bestaat uit pijn, leed en afname van plezier in het leven. Met andere woorden kunnen we zeggen dat het smartengeld een vergoeding is voor de negatieve invloed van het letsel op uw leven. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst de verwondingen. De onderstaande bedragen geven inzicht in uw recht op smartengeld:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan volledig uit smartengeld. De totale letselschadevergoeding is vele malen hoger.

Start uw schadeclaim vandaag

Uw schadeclaim starten of uw mogelijkheden bespreken met een letselschade specialist? Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier als u gebeld wilt worden.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat