Letselschade advocaat Rosmalen

Een letselschade advocaat in Rosmalen helpt u kosteloos een rechtvaardige schadevergoeding te claimen.

Een letselschadevergoeding afdwingen is vaak lastig. Veel slachtoffer krijgen geen of een te lage schadevergoeding. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om uw schade tot in de details voor u te regelen.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Rosmalen en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Rosmalen

Volgens de Nederlandse wet zijn de kosten van de schadeclaim een deel van de schade. De aansprakelijke veroorzaker betaalt daarom niet alleen de schade, maar ook de kosten die het slachtoffer maakt om een schadevergoeding te krijgen. Bij letselschade mag het slachtoffer de schade zelfs laten afhandelen door een professional op kosten van de veroorzaker. Daarom schakelt u in Rosmalen gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u te regelen.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor de letselschadebranche. Het keurmerk is opgericht om het vinden van een betrouwbare letselschade behandelaar makkelijker te maken. Het keurmerk bevordert zo ook de algemene kwaliteit van de dienstverlening bij letselschade. Wij zijn er dan ook trots op dat we lid zijn van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Letselschade advocaat Rosmalen, smartengeld rosmalen, schadeclaim rosmalen, letselschadevergoeding rosmalen, lsa advocaat rosmalen

LSA-letselschade advocaat Rosmalen

De Vereniging-LSA is de specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. Een LSA-advocaat beschikt over de ervaring en opleiding om ingewikkelde letselschadezaken af te handelen. De LSA-advocaat is dus de specialist bij uitstek. Zoekt u een LSA-advocaat in Rosmalen? Neem dan contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Tips

 • Schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in;
 • Bezoek altijd een arts. Geef bij de arts ook aan hoe u gewond raakte: Als u geen arts bezoekt, is het vaak lastig uw schade succesvol te claimen;
 • Verzamel bewijs: Uw moet voor een succesvolle schadeclaim bewijs hebben van de oorzaak van het ongeval en de omvang van uw schade. Een letselschade advocaat helpt u dit bewijs vast te leggen.

Letselschadevergoeding verhalen Rosmalen

De letselschadevergoeding is een optelsom van alle schade en kosten die het gevolg zijn van een ongeval. Uitgangpunt is dat de aansprakelijke partij alle veroorzaakte schade betaalt. Voor slachtoffer is het belangrijk direct te beginnen met het vastleggen van de schade. Bijvoorbeeld door een overzicht bij te houden van gereden kilometers en bonnen, betaalbewijzen, facturen etc. te bewaren. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van verdienvermogen;
 • Pensioenschade;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten;
 • Professionele of mantelzorg;
 • Hulp in de huishouding;
 • Reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Rosmalen

Wie recht heeft op een letselschadevergoeding krijgt ook smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en minder plezier in het leven. De ernst van de verwondingen bepalen de hoogte van het smartengeld. De onderstaande bedragen geven een indicatie van de hoogte van het smartengeld aan de hand van het letsel:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan volledig uit smartengeld. Smartengeld is slechts een (klein) deel van de schadevergoeding.

Start uw schadeclaim vandaag

Vrijblijvend bespreken wat uw rechten en mogelijkheden zijn of direct uw schadeclaim starten? Neem contact op. Wij helpen u graag verder. Bel naar 0800-4455000 of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat