Letselschade advocaat Renkum

Een letselschade advocaat in Renkum helpt u kosteloos om een eerlijke schadevergoeding te krijgen na een ongeval.

Na een ongeval krijgen veel slachtoffer geen of een te lage schadevergoeding. Schade claimen is namelijk echt werk voor specialisten. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u te regelen.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Renkum en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Renkum

In Nederland is de aansprakelijke veroorzaker van schade ook verplicht de kosten van de schadeclaim te vergoeden. Bij letselschade mag het slachtoffer de schade door een professional laten regelen op kosten van de veroorzaker. Daarom schakelt u in Renkum gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u af te handelen.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor letselschade behandelaars. Het keurmerk is opgericht om slachtoffers in staat te stellen eenvoudig een betrouwbare letselschaden behandelaar te vinden. Ons letselschade kantoor is al vele jaren een trots lid van het keurmerk en haar voorgangers.

Letselschade advocaat Renkum, schadeclaim renkum, lsa advocaat renkum, letselscahdevergoeding renkum, smartengeld renkum

LSA-letselschade advocaat Renkum

De Vereniging LSA is de specialisatie vereninging voor letselschade advocaten. LSA-advocaten beschikken over de opleiding en ervaring om zelfs in de meest ingewikkelde letselschade zaken op te treden. Zoekt u in Renkum een LSA-advocaat dan helpen wij u graag verder.

Uw kansen op een schadevergoeding vergroten

Schakel zo snel mogelijk na een ongeval een letselschade advocaat in;
Bezoek altijd een arts na een ongeval: het verslag van een bezoek aan een arts is altijd belangrijk bewijsmateriaal. Zonder bezoek aan een dokter is een schadevergoeding krijgen bijzonder moeilijk;
Leg bewijs vast: Om succesvol schade te claimen, moet u bewijzen hoeveel schade u leed en hoe de schade ontstond. Maak foto’s, vraag getuigen om een verklaring en bewaar bonnen, betaalbewijzen en ander bewijs.

Letselschadevergoeding Renkum

De letselschadevergoeding verschilt van geval tot geval. De schade en kosten van een ongeval zijn namelijk altijd persoonlijk. Het is wel belangrijk de schade goed vast te leggen en bewijs te verzamelen. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensverlies;
 • Pensioenschade;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten en eigen risico;
 • Verzorging (professioneel of mantelzorg);
 • Kosten zonder nut;
 • Verblijfs-, reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Renkum

Smartengeld is ook altijd een deel van de letselschadevergoeding. Het smartengeld is een vergoeding voor pijn en veminderde levensvreugde. De onderstaande bedragen geven u inizcht in uw smartengeldclaim:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan volledig uit smartengeld. Het smartengeld is slechts een (klein) deel van de totale letselschadevergoeding.

Schakel een letselschade advocaat in

Neem contact op om vrijblijvend uw recht op een schadevergoeding te bespreken of om uw schadeclaim direct te starten. Wij helpen u graag verder. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  mr. M.K. Herngreen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat