Letselschade advocaat Nieuwegein

Met de hulp van een letselschade advocaat claimt u vanuit Nieuwegein kosteloos een rechtvaardige schadevergoeding.

Als u gewond raakt bij een ongeval helpt een letselschade advocaat u kosteloos om een schadevergoeding te krijgen. Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Nieuwegein en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Nieuwegein

In Nederland betaalt de veroorzaker van schade ook de kosten van de schadeclaim. Bij letselschade mag u ook een professional inschakelen op kosten van de veroorzaker. U maakt daarom gratis gebruik van de diensten van een letselschade advocaat om uw letselschadeclaim voor u af te handelen.

LSA-letselschade advocaat en Nationaal Keurmerk Letselschade Nieuwegein

Zoekt u in Nieuwegein een letselschade bureau aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade of een gespecialiseerde LSA-letselschade advocaat? Ook dan staan wij u graag bij.

letselschade advocaat nieuwegein, letselschadeclaim nieuwegein, smartengeld nieuwegein, lsa advocaat nieuwegein, letselschadespecilaist nieuwegein

Letselschade tips

Verzamel bewijs:

 • Vraag getuigen om contactinformatie, zodat u later om een verklaring kan vragen (getuigen verlaten de plaats van een ongeval vaak snel!);
 • Maak foto’s van alles wat relevant kan zijn: Denk bijvoorbeeld aan de plaats van het ongeval, uw letsel, de betrokken voertuigen, de (verkeer)situatie en alle overige mogelijke relevante omstandigheden;
 • Vul na een verkeersongeval het schade aanrijdingsformulier (SAF) zorgvuldig in;

Bezoek altijd een dokter na een ongeval: het verslag van uw bezoek aan een arts is belangrijk bewijsmateriaal. Hieruit blijkt dat u gewond raakte en welke verwondingen u opliep;

Leg uw schade en kosten vast: bewaar bewijsmaterialen zoals bonnetjes, betalingsbewijzen, facturen en offertes;

Schakel zo snel mogelijk na een ongeval een letselschade advocaat in.

Letselschadevergoeding Nieuwegein


Uitgangspunt van de letselschadevergoeding is dat de veroorzaker u schadeloos stelt. De aansprakelijke partij betaalt alle schade en kosten die het gevolg zijn van het ongeval. Het is belangrijk uw schade goed vast te leggen. Zo voorkomt u dat u zelf een deel van uw schade draagt. Een letselschade advocaat kan u hierbij helpen. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade;
 • Pensioenschade;
 • Studievertraging;
 • Medische- en zorgkosten;
 • Hulp in de huishouding en bij werkzaamheden in en rond het huis;
 • Reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Nieuwegein

Bij letselschade heeft u ook recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor zogenaamde immateriële schade. Deze schade bestaat uit pijn, leed en verminderde levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van het letsel en de invloed van het letsel op uw leven. Het smartengeld kan worden opgedeeld in de volgende categorieën:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn alleen smartengeld bedragen. Smartengeld is slechts een (klein) deel van de totale letselschadevergoeding.

Nu uw schadeclaim beginnen

Nu uw schadeclaim beginnen of eerst uw mogelijkheden bespreken met een letselschade specialist? Neem contact op. Bel naar 0800 – 44 55 000 of vul het onderstaande contactformulier in als u gebeld wilt worden.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat