Letselschade advocaat Leiden

Door een letselschade advocaat in Leiden in te schakelen, krijgt u zonder kosten en moeite een eerlijke schadevergoeding.

Een letselschade advocaat zorgt dat al uw schade zorgvuldig wordt afgehandeld. Een schadevergoeding krijgen, is vaak lastig. Aansprakelijke verzekeraars wijzen letselschadeclaims vaak af. Door een deskundige in te schakelen, zorgt u dat u krijgt waar u recht op heeft.

Ons kantoor is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade en ook als u een LSA letselschade advocaat zoekt in Leiden staan wij u graag bij.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Leiden.

Wat koste een letselschade advocaat in Leiden?

De aansprakelijke veroorzaker van schade betaalt ook de kosten van de schadeclaim. Een letselschade advocaat uw schade laten claimen is daarom meestal kosteloos. De rekening gaat rechtsreeks naar de aansprakelijke veroorzaker van de schade. U betaalt daarom ook geen voorschot.

Letselschade advocaat Leiden, letselschadevergoeding leiden, schaeclaim leiden, smartengeld leiden

Letselschadevergoeding Leiden

Als u gewond raakt door een ander krijgt u een letselschadevergoeding. De vergoeding bestaat uit alle kosten en schade die door het ongeval ontstaan. De schadevergoeding verschilt daarom van geval tot geval en is altijd persoonlijk. Het inschakelen van een specialist zorgt ervoor dat u geen schadeposten vergeet en een deel van uw schade zelf betaalt. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensverlies;
 • Pensioenschade;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten;
 • Hulp in de huishouding;
 • Reis-, parkeer en verblijfskosten.

Smartengeld Leiden

Als u gewond raakt, heeft dit vaak veel invloed op uw leven. Voor de hinder die ontstaat door het letsel krijgt u smartengeld. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de pijn, geestelijke klachten en beperkingen die door de verwondingen ontstaan.

Start uw schadeclaim vandaag

Bel naar 0800-4455000 of laat uw gegevens achter door het contactformulier in te vullen, zodat een letselschade advocaat contact met u kan opnemen.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat