Letselschade advocaat Leeuwarden

Zoekt u een letselschade advocaat in Leeuwarden? Onze letselschade advocaten handelen u schade kosteloos voor u af. Zo krijgt u moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Veel voorkomende oorzaken van letselschade in Leeuwarden zijn verkeersongevallen en arbeidsongevallen. Maar wat de oorzaak van uw letsel ook is, het is fijn als u kunt vertrouwen op een letselschade advocaat om uw schade af te handelen. Zo weet u zeker dat u de hoogst mogelijke schadevergoeding krijgt.

Zoekt u een letselschadekantoor dat is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade of een LSA letselschade advocaat in Leeuwarden? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Leeuwarden en omgeving.

Wat kost een Letselschade advocaat in Leeuwarden

U kunt uw schade gratis voor u laten claimen. In de wet staat dat de veroorzaker van schade ook de kosten van de letselschadeclaim betaalt. Hieronder vallen ook de kosten van een letselschade advocaat.

Letselschade advocaat Leeuwarden, letselschadevergeoding leeuwarden, smartengeld leeuwarden, lsa advocaat leeuwarden

Letselschadevergoeding Leeuwarden

De letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten en schade die door een ongeval ontstaan. Omdat de kosten en schade altijd persoonlijk zijn, verschilt de schadevergoeding van geval tot geval. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensverlies;
 • Pensioenschade;
 • Studievertraging;
 • Vervangings- en reparatiekosten;
 • Medische kosten;
 • Hulp in de huishouding;
 • Reis- en parkeerkosten.

Smartengeld Leeuwarden

Bij letselschade heeft u bovendien recht op smartengeld. Smartengeld is altijd een deel van de letselschadevergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor leed, pijn en afname van levensvreugde. De hinder, beperkingen en psychische gevolgen van het letsel bepalen de hoogte van het smartengeld. Hoeveel smartengeld u krijgt, is dus afhankelijk van de invloed die uw verwondingen op uw leven hebben.

Start uw schadeclaim nu

Vandaag uw schadeclaim starten of vrijblijvend overleggen met een specialist? Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of vul het contactformulier in als u wilt dat een letselschade advocaat contact met u opneemt.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat