Letselschade Advocaat Dordrecht

Zoekt u een letselschade advocaat in Dordrecht? Onze letselschade advocaten helpen u gratis om uw schade tot in de details af te handelen.

Uw letselschade kosteloos laten claimen door een letselschade advocaat is een goed idee. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Bovendien bespaart u een hoop tijd.

Ons letselschadebureau is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. En ook als u in Dordrecht een advocaat zoekt die is aangesloten bij de LSA (vereniging van letselschade advocaten) helpen wij u graag uw schade af te handelen.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Dordrecht

letselschadebureau dordrecht, letselschade advocaat dordrecht, smartengeld dordrecht, letselschadevergoeding dordrecht

Wat kost een Letselschade Advocaat in Dordrecht?

In de wet staat dat de veroorzaker de kosten betaalt die u maakt om uw schade te claimen. U mag zelfs iemand anders uw schade laten afhandelen op kosten van de veroorzaker. U schakelt daarom vanuit uw huis in Dordrecht gratis een letselschade advocaat in.

Letselschadevergoeding Dordrecht

De hoogte van de letselschadevergoeding is afhankelijk van uw schade. Uitgangspunt is dat al uw schade en kosten wordt vergoed. Welk schade er ontstaat door verwondingen verschilt altijd van geval tot geval. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade (verlies van verdienvermogen);
 • Medische kosten;
 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Reis- en parkeerkosten;
 • Hulp in de huishouding;
 • Klussen in en rond uw woning of tuin;
 • Uitlaatservice voor de hond.

Smartengeld Dordrecht

Smartengeld is ook altijd een deel van de schadevergoeding. Het smartengeld is een vergoeding voor zogenaamde emotionele of immateriële schade. Dit is de negatieve invloed van het letsel op uw leven. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de hinder die u door het letsel ondervindt.

Start uw schadeclaim

Direct weten waar u recht op heeft of direct uw schadeclaim starten? Onze specialisten staan u graag te woord. Bel naar 0800-4455000 of vul het onderstaande contactformulier in om teruggebeld te worden.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat