Letselschade advocaat Brummen

Een letselschade advocaat in Brummen helpt u zonder kosten een eerlijke schadevergoeding te claimen.

Het berekenen, claimen en vastleggen van een letselschadevergoeding is niet altijd eenvoudig. Veel slachtoffer krijgen na een ongeval geen of een te lage schadevergoeding. Als u gewond raakt, schakelt u gelukkig gratis een letselschade advocaat in. Zo krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Brummen en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Brummen

In Nederland betaalt de aansprakelijke veroorzaker van schade ook de kosten van de schadeclaim. Als iemand gewond raakt en letselschade oploopt, mag het slachtoffer de schade ook door een professional laten afhandelen. De aansprakelijke veroorzaker betaalt de kosten van de letselschade specialist. Daarom maakt u in Brummen gratis gebruik van de diensten van een letselschade advocaat.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor de letselschadebranche. Het keurmerk maakt het eenvoudig om een betrouwbare letselschade behandelaar te vinden. Daarnaast bevordert het keurmerk de kwaliteit van de dienstverlening bij letselschade. Wij zijn daarom al jaren trots lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade en haar voorgangers.

letselschade advocaat brummen, schadeclaim brummen, lsa advocaat brummen, letselschadevergoeidng brummen, gratis letselschade advocaat brummen, smartengeld brummen

LSA-letselschade advocaat Brummen

De Vereniging-LSA is een specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. LSA-advocaten hebben de ervaring en opleiding om zelfs de meest ingewikkelde letselschadezaken af te handelen. Een LSA-advocaat is daarom de letselschade specialist bij uitstek. Zoekt u een LSA-advocaat in Brummen? Neem contact op.

Tips

 • Schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in;
 • Bezoek altijd een arts na een ongeval: Het verslag van een arts is altijd een belangrijk bewijsmiddel in een letselschadezaak. Zonder bezoek aan een dokter krijgt u mogelijk geen scahdevergoeding;
 • Leg bewijs vast: Om succesvol schade te claimen is bewijs nodig. U moet de oorzaak van uw schade en de omvang van de schade aantonen. Een letselschade advocaat helpt u ook bij het verzamelen van bewijs.

Claim een letselschadevergoeding

De letselschadevergoeding is een optelsom van alle schade en kosten die door een ongeval ontstaan. Voor het slachtoffer is het wel belangrijk de schade goed vast te leggen. Houd daarom al uw schade bij in een overzicht en bewaar bonnen, facturen en betalingsbewijzen etc.. Een letselschade advocaat kan ook helpen bij het afdwingen van een voorschot op de schadevergoeding. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade;
 • Pensioenschade;
 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Medische kosten en eigen risico;
 • Medische hulpmiddelen en woningaanpassing;
 • Verzorging en hulp in de huishouding;
 • Verblijfs-, reis- en parkeerkosten.

Smartengeld Brummen

Als u gewond raakt, krijgt u ook smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en minder plezier. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van het letsel. De onderstaande bedragen geven u inzicht in de hoogte van uw smartengeldclaim:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan volledig uit smartengeld. Smartengeld is slechts een (klein) deel van de letselschadevergoeding.

Start uw schadeclaim vandaag

Start uw schadeclaim vandaag of bespreek uw schadevergoeding vrijblijvend met een specialist. Neem contact op. Wij helpen u graag verder. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat