Letselschade advocaat Alkmaar

Door een letselschade advocaat in te schakelen, laat u vanuit uw huis in Alkmaar uw schade tot in de details afhandelen.

Als u gewond raakt bij een ongeluk in is het inschakelen van een letselschade advocaat een goede eerste stap. Zo krijgt u moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft. Veel voorkomende oorzaken van letselschade in Alkmaar zijn verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Maar ook als u op een andere manier gewond raakt, kunnen we uw schade voor u claimen. Neem contact op als u in Alkmaar een letselschade advocaat zoekt. Ook als u een advocaat zoekt die lid is van het Nationaal Keurmerk Letselschade of de LSA (vereniging voor letselschade advocaten).

Wat kost een letselschade advocaat in Alkmaar?

In de wet staat dat de aansprakelijke partij ook betaalt voor het laten claimen van de veroorzaakte schade. De aansprakelijke verzekeraar betaalt dus ook uw kosten voor een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat inschakelen in Alkmaar is daarom meestal gratis. Een eerste gesprek is altijd gratis. Zo weet u direct of u recht heeft op een schadevergoeding.

letselschade advocaat alkmaar, letselschadevergoeding alkmaar, smartengeld alkmaar, letselschadeclaim alkmaar, gratis letselschade advocaat alkmaar

Hoe wordt uw schade afgehandeld?

De letselschadeclaim begint meestal met een bezoek bij u thuis in Alkmaar. Tijdens een eerste afspraak bespreken we het letselschadetraject, uw schadevergoeding, revalidatie en re-integratie. Dit intakegesprek is altijd gratis.

Aan de hand van uw verhaal vragen wij de veroorzaker vervolgens om uw letselschade te vergoeden en als dat nodig is om een voorschot te betalen. Hierna beginnen de onderhandelingen met de tegenpartij. De meeste schadeclaims eindigen met een overeenkomst. Komen partijen er niet uit dan is het mogelijk om naar de rechter te gaan.

Letselschadevergoeding Alkmaar

Een letselschadevergoeding is een optelsom van alle schade en kosten die door een ongeval ontstaan. Uitgangspunt is dat al uw schade wordt vergoed. Veel voorkomende schadeposten zijn:

 • Verlies van inkomen;
 • Medische kosten;
 • Vervangings- en reparatiekosten;
 • Eigen risico of eigen bijdrage;
 • Hulp in of om de woning;
 • Reis- en verblijfkosten.
Letselschade advocaat Alkmaar

Smartengeld Alkmaar

Naast kosten en schade veroorzaakt gewond raken ook veel ongemak en ellende. Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) niet kan sporten of omdat u veel tijd kwijt bent omdat u iedere week een fysiotherapeut of psycholoog bezoekt. Voor het pijn, leed en de afname van levensvreugde krijgt u smartengeld. Hoe groter de impact van het letsel op uw leven hoe hoger het smartengeld.

Letselschade advocaat in Alkmaar inschakelen

Laat uw schade professioneel afhandelen. Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat