Zwembad letselschade

Nu de zomermaanden er weer aankomen zullen veel mensen tijdens de middag een koele plek zoeken in zwembaden en exotische zwembad paradijzen. Alle in en rond om het water plaatsvindende activiteiten brengen een risico met zich mee en zwembaden in het bijzonder. Als mensen letselschade oplopen in een zwembad ongeluk dat voorkomen had kunnen worden dan kunnen de medische kosten uit de hand lopen. Verlies van inkomen, pijn, lijden en aanhoudende kosten. Onze wetgeving staat het toe dat mensen die schade hebben geleden door verwijtbaar en nalatig gedrag van de zwembad eigenaar deze aansprakelijk stellen voor de geleden schade en deze kunnen verhalen.

Een letselschadeadvocaat die ervaring heeft met dergelijke zwembad omstandigheden kan slachtoffers helpen en ervoor zorgen dat de verantwoordelijke personen of organisaties aansprakelijk worden gesteld.

Er zijn meerdere manieren waarop letselschade door een zwembad ongeluk kan ontstaan waarvan er enkele zijn die kunnen worden geschaard onder de noemer nalatigheid van de zwembadeigenaar of zijn personeel. De meest voorkomende oorzaken zijn:

 1. Gebrekkig toezicht op jonge kinderen;
 2. Slecht zwembad onderhoud; Gevaarlijke elementen in het zwembad of aan de bodem;
 3. Slecht beveiligde zwembaden;
 4. Gebroken of beschadigde springplanken;
 5. Beschadigde glijbanen;
 6. Onhygiënische omstandigheden (legionella en salmonella);
 7. Verkeerde chemische behandelingen.

zwembad letselschade ongeluk

Aansprakelijk stelling zwembad letselschade

Dit en andere zwembad gevaren hebben het in zich om een groot aantal verschillende letsels te veroorzaken waaronder gebroken botten, chemische verbrandingen, traumatisch hersenletsel en neurologische problemen. Het is belangrijk om te weten dat zelfs wanneer zij gedeeltelijk hebben bijgedragen aan het ongeluk er toch de mogelijkheid is tot een aansprakelijkheid stelling en vergoeding. De mate waarin iemand aansprakelijk kan worden gesteld hangt af van jouw aandeel in bijdragen van het ongeval en een ervaren letselschade jurist of advocaat is in staat om dat voor jou te beoordelen en te bepalen of u er een zaak van kunt maken.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Letselschadeadvocaat.nl voor een gratis en vrijblijvend advies. Mensen die letsel oplopen in een zwembad ongeluk kunnen aanspraak maken op een hoge financiële regeling. Bel onze letselschade specialisten via 0800 44 55 000

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Lees ook: onveilig roest vrij staal

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat