Letselschade advocaat Zoetermeer


Met de hulp van een letselschade advocaat in Zoetermeer claimt u vanuit huis gratis de hoogst mogelijke letselschadevergoeding.

Een letselschade advocaat handelt uw schade gratis voor u af. Letselschade claimen is niet altijd makkelijk. Na een ongeluk is het fijn om op een deskundige letselschade advocaat te kunnen vertrouwen. Zo krijgt u zonder kosten en moeite een rechtvaardige schadevergoeding.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Zoetermeer en omgeving.

Wat kost een letselschade advocaat in Zoetermeer?

In de wet staat dat de veroorzaker van schade de kosten van de letselschadeclaim betaalt. Daarom is het mogelijk om uw letselschade kosteloos te claimen. Ook een letselschade advocaat inschakelen om uw schade te laten claimen is meestal helemaal gratis. De rekening gaat rechtsreeks naar de aansprakelijke tegenpartij. U betaalt ook geen voorschot.

letselschade advocaat zoetermeer, smartengeld zoetermeer, schadeclaim zoetermeer, letselschadevergoeding zoetermeer

Nationaal Keurmerk Letselschade en LSA-advocaat in Zoetermeer

Ons kantoor en onze advocaten en juristen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zoekt u in Zoetermeer een kantoor of belangenbehartiger aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade, of een gespecialiseerde LSA-advocaat (Vereniging voor letselschade advocaten)? Ook dan helpen wij u graag verder.

Letselschadevergoeding Zoetermeer

De letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten die u door uw letsel maakt. Om de hoogte van uw letselschadevergoeding te berekenen, tellen we al uw schade en kosten bij elkaar op. Veel voorkomende schade en kosten zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van inkomen;
 • Studievertraging;
 • Hulp in de huishouding;
 • Vervangings- en reparatiekosten;
 • Medische kosten
 • Eigen bijdrage;
 • Reis-, parkeer en verblijfskosten.

Smartengeld Zoetermeer

Bij letselschade heeft u recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensvreugde, ofwel de negatieve invloed van het gewond raken op uw leven. Het smartengeld is hoger naarmate u meer hinder en ongemak ondervindt van uw letsel.

Start uw schadeclaim vandaag

Neem contact op en bespreek uw recht op een schadevergoeding of start uw schadeclaim meteen. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier voor een terugbelverzoek.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat