Letselschade advocaat Rijssen

Een letselschade advocaat in Rijssen helpt u kosteloos een eerlijke schadevergoeding te krijgen na een ongeval.

Veel slachtoffers krijgen geen of een te lage schadevergoeding na een ongeval. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om voor u een rechtvaardige schadevergoeding te claimen.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Rijssen en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Rijssen

Het krijgen van een schadevergoeding is niet altijd makkelijk. Gelukkig betaalt de veroorzaker van letselschade in Nederland ook de kosten van de schadeclaim. Daarom maakt u in Rijssen gratis gebruik van de diensten van een letselschade advocaat.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Ons letselschadebureau is een trots lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor de letselschadebranche. De aangesloten partijen moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die het keurmerk stelt. Dankzij het keurmerk is het vinden van een betrouwbare letselschade behandelaar gemakkelijk.

letselschade advocaat Rijssen, smartengeld Rijssen, Schadeclaim Rijssen, letselschadevergoeding Rijssen, lsa advocaat Rijssen

LSA-advocaat Rijssen

De Vereniging-LSA is de specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. De aangesloten advocaten voldoen aan de kwaliteitseisen van de vereniging en hebben daarom de opleiding, ervaring en kennis om ingewikkelde letselschade zaken af te handelen. Een LSA-advocaat is daarom de letselschadespecialist bij uitstek.

Letselschadevergoeding verhalen Rijssen

De letselschadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten die het gevolg zijn van het handelen van de aansprakelijke partij. Uitgangspunt is dat de veroorzaker het slachtoffer schadeloos stelt. voor het slachtoffer is het belangrijk de schade en bewijs van de schade goed vast te leggen. Een letselschade advocaat helpt u ook hierbij. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade;
 • Pensioensschade;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten;
 • Verzorging en hulp in de huishouding;
 • Reis-, parkeer- en verblijfskosten.

Smartengeld claimen Rijssen

Heeft u recht op een letselschadevergoeding? Dan krijgt u ook smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van plezier. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van het letsel. Het smartengeld kan worden opgedeeld in de volgende categorieën:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn alleen smartengeldbedragen. Het smartengeld is slechts een (klein) deel van de totale letselschadevergoeding.

Schakel een letselschade advocaat in

Bespreek met een specialist of u recht heeft op een schadevergoeding of start uw schadeclaim direct. Neem contact op. Wij helpen u graag verder. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat