Letselschade advocaat Kampen

Een letselschade advocaat in Kampen helpt u gratis om een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen na een ongeval.

Na een ongeval is het moeilijk om een eerlijke schadevergoeding te krijgen. Veel slachtoffer krijgen geen of een te lage vergoeding. Het inschakelen van een letselschade advocaat helpt u zonder kosten en moeite de schadevergoeding te claimen waar u recht op heeft.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Kampen en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Kampen

In Nederland betaalt de aansprakelijke partij een schadevergoeding, maar ook de kosten die het slachtoffer maakt om een schadevergoeding te krijgen. Is er sprake van letselschade? Dan mag het slachtoffer de schade ook door een professional laten afhandelen op kosten van de veroorzaker. Daarom schakelt u in Kampen gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u te regelen.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor de letselschadepraktijk. Ons letselschade kantoor is trots lid van het keurmerk. Het keurmerk zet zich in voor het verbeteren van de dienstverlening bij letselschade. Daarnaast maakt het keurmerk het eenvoudig om een goede en betrouwbare letselschade behandelaar te vinden.

letselschade advocaat kampen, smartengeld claim kampen, schadeclaim kampen, letselschadevergoeding kampen, lsa advocaat kampen

LSA-advocaat Kampen

De Vereniging-LSA is de specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. LSA-advocaten moeten voldoen aan de eisen van de vereniging op het gebied van opleiding, kennis en ervaring. Een LSA-letselschade advocaat is daarom de letselschadespecialist bij uitstek. Zoekt u een LSA-advocaat in Kampen? Neem dan contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Tips: Wat te doen bij letselschade

 • Schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in: Een letselschade advocaat helpt u ook bij de medische informatie en het bewijs (zie de tips hieronder);
 • Bezoek altijd een arts: Het verslag van de arts is belangrijk bewijs. Vertel de arts ook hoe u gewond raakte. Bezoekt u geen dokter dan is de kans groot dat het niet mogelijk is succesvol uw schade te claimen.
 • Leg bewijs vast: Het slachtoffer moet de schade en de manier waarop deze ontstond aantonen. Bewijs van de oorzaak van de letselschade kan onder andere bestaan uit foto’s, getuigenverklaringen, een ingevuld schadeformulier etc. Houd daarnaast uw schade bij in een overzicht en bewaar bonnen, offertes, betaalbewijzen etc.

Letselschadevergoeding claimen Kampen

Voor het berekenen van uw letselschadevergoeding tellen we alle schade en kosten bij elkaar op. Uiteraard is de berekening van sommige schadeposten ingewikkelder. Denk bijvoorbeeld aan inkomensschade of pensioenschade. Deze berekeningen zijn echt werk voor specialisten. Een letselschade advocaat helpt u bovendien uw schade overzichtelijk bij te houden en bewijs van uw schade vast te leggen. Zo weet u zeker dat u geen schade vergeet en een eerlijke schadevergoeding krijgt. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van verdienvermogen;
 • Inkomensschade;
 • Medische kosten (inclusief eigen risico);
 • Verzorging;
 • Hulp in de huishouding;
 • Kosten zonder nut;
 • Reis- en parkeerkosten.

Smartengeld

Als u recht heeft op een letselschadevergoeding dan krijgt u ook smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor zogenaamde immateriële schade. Deze schade bestaat uit pijn, lijden en verminderde levensvreugde. De invloed van uw verwondingen op uw leven bepaalt de hoogte van het smartengeld. De onderstaande bedragen geven u een indicatie van uw smartengeldclaim:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn alleen smartengeld bedragen. De volledige letselschadevergoeding is (veel) hoger.

Schakel een letselschade advocaat in

Uw schadevergoeding vrijblijvend bespreken met een specialist of uw schadeclaim vandaag starten. Neem contact op. Wij helpen u graag verder. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat