Letselschade advocaat Ede

Zoekt u een letselschade advocaat in Ede? Onze letselschade advocaten zorgen dat u zonder kosten en moeite een rechtvaardige schadevergoeding krijgt.

U kunt uw letselschade laten claimen op kosten van de veroorzaker. Door gratis een letselschade advocaat in te schakelen wordt uw schade tot in de details afgehandeld. Zo voorkomt u dat u een deel van uw schade zelf betaalt.

Ons letselschadebureau is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Ook als u in Ede een LSA letselschade advocaat zoekt bent u bij ons aan het goede adres.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Ede.

Gratis letselschade advocaat Ede

Wat kost een letselschade advocaat in Ede? Meestal helemaal niets. De aansprakelijke partij betaalt de schade, maar ook de kosten van de schadeclaim. Daarom schakelt u vanuit uw huis in Ede kosteloos een letselschade advocaat in om uw schade te claimen.

Letselschade advocaat Ede, letselschadevergoeding ede, smartengeld ede, gratis letselschade specialist ede

Letselschadevergoeding Ede

De letselschadevergoeding is een optelsom van alle kosten en schade die het gevolg is van het ongeval. Hoe hoog de schadevergoeding is, is daarom altijd persoonlijk. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensverlies;
 • Pensioenschade;
 • Studievertraging
 • Medische kosten;
 • Eigen risico;
 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Reis- en parkeerkosten;
 • Hulp in de huishouding.

Smartengeld Ede

Naast de vergoeding van schade en kosten krijgt u ook smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor de hinder en het ongemak dat ontstaat als u gewond raakt. Bijvoorbeeld omdat u veel beperkingen heeft, veel tijd kwijt bent aan uw herstel of omdat het letsel geestelijke klachten veroorzaakt. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de impact die het letsel op uw leven heeft.

Claim uw schade vandaag

Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Benieuwd wat uw rechten en mogelijkheden zijn? Neem contact op. Bel naar 0800-44 55 000 of vul het onderstaande contactformulier in om teruggebeld te worden.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat