Letselschade advocaat Druten

Een letselschade advocaat helpt u uw schade vanuit Druten kosteloos af te handelen.

Veel slachtoffer krijgen niet de letselschadevergoeding waar ze recht op hebben. Schade afhandelen is namelijk echt werlk voor specialisten. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om uw schade tot in de details voor u af te handelen.

Onze Letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Druten en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Druten

De veroorzaker van schade betaalt ook de kosten van de schadeclaim. In de wet staat namelijk dat deze kosten een deel zijn van de schade. Als u gewond raakt en letselschade oploopt mag u zelfs een professional inschakelen om uw schade voor u te regelen. Daarom laat u in Druten uw schade gratis afhandelen door een letselschade advocaat.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor de letselschadebranche. Het keurmerk maakt het mogelijk om eenvoudig een betrouwbare en goede letselschade behandelaar te vinden. Ons letselschadebureau is al jaren trots lid van het keurmerk en haar voorgangers.

Letselschade advocaat Druten, smartengeld druten, schadeclaim druten, lsa advocaat druten, schadevergoeding letselschade druten

LSA-letselschade advocaat Druten

De Vereniging LSA is de specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. Lidmaatschap is voorbehouden aan echte letselschade specialisten. LSA-advocaten voldoen aan de vereisten van de vereniging en hebben de opleiding, ervaring en kennis om ingewikkelde schadegevallen af te handelen. Zoekt u een LSA-letselschad eadvocaat in Druten? Ook dan helpen we u graag verder.

Tips om uw kans op een schadevergoeding te vergroten

 • Bezoek zo snel mogelijk een arts/dokter: het verslag van uw bezoek aan een medicus is altijd belangrijk bewijs. Uit het verslag blijkt wanneer, hoe en hoe erg u gewond raakte;
 • Leg bewijs vast: U moet de oorzaak van uw letselschade en de omvang van uw schade aantonen. Daarom is het belangrijk bewijs te verzamelen. Een letselschade advocaat helpt u uw schade te berekenen en aan te tonen;
 • Schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in.

Letselschadevergoeding verhalen Druten

De letselschadevergoeding is een optelsom van alle schade en kosten die het gevolg zijn van een ongeval. De schadevergoeding is altijd afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden en verschilt daarom van geval tot geval. Leg uw schade direct overzichtelijk vast en bewaar bonnen, offertes en andere bewijsmiddelen. U moet uw schade namelijk aantonen. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van verdienvermogen;
 • Medische kosten inclusief het eigen risico van de zorgverzekering;
 • Mantelzorg of professionele zorg;
 • Hulp in de huishouding;
 • Kosten zonder nut;
 • Uitlaatservice voor de hond;
 • Reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Druten

Smartengeld is ook altijd een onderdeel van de letselschadevergoeding. Dit is een vergoeding voor pijn, leed en de afname van vreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van uw letsel. Hoe groter de invloed van uw verwondingen op uw leven hoe hoger het smartengeld. De onderstaande bedragen geven een indicatie van uw recht op smartengeld:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn alleen smartengeldbedragen. Het smartengeld is slechts een (klein) deel van de totale letselschadevergoeding.

Bespreek uw schade met een specialist

Vrijblijvend uw rechten en mogelijkheden bespreken of direct uw schadeclaim starten? Wij helpen u graag verder. Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat