Letselschade advocaat Amersfoort

Het inschakelen van een letselschade advocaat zorgt dat uw schade tot in de details wordt afgehandeld. Letselschade advocaat Amersfoort is goed vertegenwoordigd in Amersfoort.

Veel voorkomende oorzaken van letsel in Amersfoort zijn verkeersongevallen en arbeidsongevallen. Na een ongeval is het verstandig uw schade niet zelf af te handelen. De kans dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt is groter met juridische bijstand. Bovendien kan een letselschade advocaat uw schade meestal gratis voor u afhandelen.

Nationaal Keurmerk Letselschade en LSA advocaat Amersfoort

Zoekt u een letselschade advocaat in Amersfoort? Bijvoorbeeld een lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade of de LSA (vereniging van letselschade advocaten), zodat u zeker weet dat uw schade door deskundig wordt afgehandeld. Neem dan contact op om een gratis intakegesprek te plannen.

Letselschade advocaat Amersfoort, smartengeld amersfoort, letselschadevergoeding amersfoort, schade claim amersfoort

Gratis letselschade advocaat Amersfoort

Wat kost een letselschade advocaat in Amersfoort? Meestal helemaal niets. In de wet staat namelijk dat de aansprakelijke partij ook de kosten van de letselschadeclaim betaalt. U schakelt daarom in de meeste gevallen gratis een advocaat in bij letselschade.

Letselschadevergoeding Amersfoort

De letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten en schade van het ongeluk. De hoogte van de schadevergoeding verschilt van geval tot geval. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van inkomen (en pensioen);
 • Medische kosten;
 • reparatie- en vervangingskosten;
 • Eigen risico van de zorgverzekering;
 • Hulp in de huishouding;
 • Een vergoeding voor mantelzorg;
 • Huis en tuin onderhoud;
 • Reis en verblijfkosten.

Smartengeld Amersfoort

Bij letselschade heeft u bovendien recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst en de gevolgen van uw verwondingen.

Hijink letselschade advocaten Amersfoort

Start vandaag uw schadeclaim. Schakel een letselschade advocaat in om uw schade te regelen. Bel naar 0800-4455000 of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat