Letselschade advocaat Winterswijk

Een letselschade advocaat helpt u thuis vanuit Winterswijk kosteloos de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Met de hulp van een letselschade advocaat bij het afhandelen van uw schade krijgt u moeiteloos een rechtvaardige schadevergoeding. Zoekt u in Winterswijk een letselschadebureau dat is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade of een gespecialiseerde LSA-letselschade advocaat? Ook dan helpen wij u graag verder.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Winterswijk en omgeving.

letselschade advocaat winterswijk, smartengeld winterswijk, letselschadebureau winterswijk, letselschadeclaim winterswijk, schadevergoeidng wqinterswijk

Gratis letselschade advocaat Winterswijk

In de Nederlandse wet staat dat de veroorzaker van schade ook de kosten van de letselschadeclaim betaalt. Bij letselschade mag u zelfs op kosten van de veroorzaker een letselschade advocaat inschakelen. U betaalt ook geen voorschot. Het laten claimen van uw schade door een letselschade advocaat is daarom kosteloos.

Letselschadevergoeding verhalen Winterswijk

De hoogte van de letselschadevergoeding is helemaal afhankelijk van uw schade. De aansprakelijke veroorzaker betaalt namelijk alle kosten en schade die door het ongeval ontstaan. U moet de omvang van de schade aantonen. Het is daarom wel belangrijk uw schade vast te leggen en bewijs te verzamelen. Een letselschade advocaat helpt u een volledige schadevergoeding te krijgen. Zo voorkomt u dat u zelf een deel van de schade draagt. Veel voorkomende onderdelen van de schadevergoeding zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade;
 • Pensioenschade;
 • Vervangings- en reparatiekosten;
 • Medische kosten, eigen risico, zorgkosten;
 • Parkeer- en reisgeld.

Smartengeld claimen Winterswijk

Bij letselschade heeft u ook recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van plezier in het leven. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van het letsel en de invloed van uw verwondingen op uw leven. De onderstaande tabel geeft u een indicatie van uw recht op smartengeld:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn alleen smartengeld bedragen. De letselschadevergoeding is veel hoger.

Uw schade laten afhandelen

Uw schadeclaim vandaag starten of vrijblijvend uw mogelijkheden bespreken met een letselschade specialist? Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat