Letselschade advocaat Veldhoven

Een letselschade advocaat helpt u gratis om thuis vanuit Veldhoven de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Letselschade berekenen en claimen is echt werk voor specialisten. Zelf schade afhandelen, betekent vaak dat het slachtoffer geen of een te lage schadevergoeding krijgt. Een letselschade advocaat helpt u uw schade tot in de details te regelen. Bijvoorbeeld door een voorschot op de schadevergoeding af te dwingen, bewijs vast te leggen en gemaakte afspraken vast te leggen. Kosteloos een letselschade advocaat in schakelen, helpt u zonder kosten en moeite een eerlijke schadevergoeding te claimen.

Het is ook mogelijk om een thuisbezoek met een letselschade advocaat te plannen in Veldhoven en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Veldhoven

De kosten die u maakt om uw letselschade te claimen, vallen ook onder uw schade. Deze schade betaalt de aansprakelijke veroorzaker. Dat betekent dat u in Veldhoven gratis gebruik maakt van de diensten van een letselschade advocaat.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor iedereen die werkt in de letselschadebranche. Het keurmerk is opgericht om het vinden van een goede betrouwbare letselschade behandelaar eenvoudiger te maken. De aangesloten partijen moeten voldoen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk. Dit komt de kwaliteit van de dienstverlening bij letselschade ten goede. Ons letselschade kantoor is daarom al jaren aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (en haar voorgangers).

Letselschade advocaat Veldhoven, gratis Letselschade advocaat Veldhoven, smartengeld veldhoven, lsa advocaat veldhoven, letselscahdevergoeding veldhoven, schadeclaim veldhoven

LSA-letselschade advocaat Veldhoven

De Vereniging-LSA is de specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. LSA-advocaten beschikken over de opleiding en ervaring die nodig is om ingewikkelde letselschadezaken af te handelen. Een LSA-advocaat is daarom een echte letselschade deskundige. Zoekt u een LSA-advocaat in Veldhoven? Neem dan contact op.

Tips

 • Neem zo snel mogelijk contact op met een letselschade advocaat;
 • Bezoek altijd een arts: Het verslag van uw bezoek aan een arts bewijst dat u gewond raakte, welke letsel u opliep en hoe u gewond raakte. Als u geen arts bezoekt, verkleint u de kans op een schadevergoeding;
 • Leg bewijs vast: U moet de oorzaak van uw letsel en de omvang van uw schade bewijzen. Zonder bewijs is succesvol letselschade claimen niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, getuigenverklaringen en het schadeformulier voor de oorzaak van uw schade en bonnen, facturen en offertes voor de omvang van uw schade.

Letselschadevergoeding verhalen Veldhoven

Uitgangspunt van de schadevergoeding is dat de veroorzaaker het slachtoffer schadeloos stelt. Om uw schadevergoeding te berekenen, tellen we al uw schade en kosten bij elkaar op. Schadeposten zoals autoschade, eigen risico en een kilometervergoeding zijn makkelijk vast te stellen. Het berekenen van andere schadeposten, zoals inkomens- en pensioenschade, is wel echt werk voor letselschade specialisten. Een letselschade advocaat helpt daarnaast ook bij het krijgen van een voorschot op de schadevergoeding. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomens- en pensioenschade;
 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten;
 • Medische hulpmiddelen, woning- en voertuigaanpassingen;
 • Verzorging (professionele- of mantelzorg);
 • Verblijfs-, reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Veldhoven

Als u een letselschadevergoeding krijgt, is smartengeld ook altijd een onderdeel van de vergoeding. Smartengeld vergoedt pijn, leed en minder plezier in het leven. Om de hoogte van het smartengeld te bepalen kijken we naar de ernst van het letsel en de invloed van uw verwondingen op uw leven. De onderstaande bedragen geven een indicatie van het recht op smartengeld:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn smartengeldbedragen. Het smartengeld is slechts een (klein) deel van de totale schadevergoeding.

Start uw schadeclaim vandaag

Direct uw schadeclaim starten of uw rechten en mogelijkheden vrijblijvend bespreken. Wij helpen u graag verder. Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat