Letselschade advocaat Maastricht

Zoekt u een letselschade advocaat in Maastricht? Met de hulp van een letselschade advocaat krijgt u moeiteloos de letselschadevergoeding waar u recht op heeft.

Door vanuit huis in Maastricht een letselschade advocaat in te schakelen claimt u kosteloos uw schade. Omdat schade claimen werk is voor specialisten is contact opnemen met een letselschade advocaat een goede eerste stap om een schadevergoeding te krijgen.

Ook als u in Maastricht een LSA letselschade advocaat of een lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade zoekt, helpen wij u graag verder.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Maastricht en omgeving.

Wat kost een letselschade advocaat in Maastricht?

In de Nederlandse wet staat dat de veroorzaker van letselschade ook de kosten van de letselschadeclaim betaalt. U mag ook een deskundige inschakelen om uw schade voor u te laten claimen. Een letselschade advocaat kost u daarom meestal helemaal niets.

letselschade advocaat maastricht, letselschadevergoeding maastricht, smartengeld maatsricht, schadeclaim maatsricht, schade verhalen maatsricht

Letselschadevergoeding Maastricht

Om de hoogte van de letselschadevergoeding te berekenen tellen we al uw schade en kosten bij elkaar op. Uitgangspunt is namelijk dat al uw schade wordt vergoed. Omdat de kosten die u maakt altijd persoonlijk zijn, verschilt de hoogte van de schadevergoeding van geval tot geval. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomens- en pensioenschade;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten;
 • Reis-, parkeer en verblijfkosten;
 • Hulp in de huishouding;
 • Hulp bij woning- en tuinonderhoud;
 • Mantelzorg;
 • Een uitlaatservice voor de hond.

Smartengeld Maastricht

Naast een vergoeding voor uw schade en kosten krijgt u ook een vergoeding voor de hinder en het ongemak dat u ondervindt als u gewond raakt. Dit deel van de schadevergoeding noemen we smartengeld. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de invloed die het letsel op uw leven heeft.

Start uw schadeclaim vandaag

Bel naar 0800-4455000 of vul het onderstaande contactformulier in voor een terugbelverzoek.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat