Letselschade advocaat Gemert

Een letselschade advocaat helpt u thuis in Gemert kosteloos de schadevergoeding te claimen waar u recht op heeft.

Schade berekenen, claimen en vastleggen is niet altijd eenvoudig. Zelf uw schade regelen, betekent vaak dat u geen of een te lage schadevergoeding krijgt. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u af te handelen.

Ook een thuisbezoek door een van onze letselschade advocaten in Gemert en omgeving behoort tot de mogelijkheden.

Gratis letselschade advocaat Gemert

Op grond van de Nederlandse wet betaalt de veroorzaker van letselschade ook de kosten van de schadeclaim. Het slachtoffer mag de schade op kosten van de veroorzaker laten afhandelen door een professional. Daarom maakt u in Gemert gratis gebruik van de diensten van een letselschade advocaat.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Ons letselschadebureau is al jaren aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade en haar voorgangers. Het NKL is hét kwaliteitskeurmerk voor iedereen in de letselschadebranche. De aangesloten partijen voldoen aan de door het keurmerk gestelde kwaliteitseisen. Het keurmerk maakt het mogelijk snel een betrouwbare letselschade behandelaar te vinden en bevordert de kwaliteit van de dienstverlening bij letselschade. Wij zijn er dan ook trots op te zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade.

letselscahde advocaat gemert, letselschadevergoeding gemert, lsa advocaat gemert, schadeclaim gemert

LSA-letselschade advocaat Gemert

De Vereniging LSA is de specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. De LSA stelt strenge eisen aan advocaten die lid willen worden. LSA-advocaat hebben de opleiding, ervaring en kennis om ook de meest ingewikkelde letselschade succesvol af te handelen. Een LSA-advocaat is daarom de letselschadespecialist bij uitstek. Zoekt u een LSA-letselschade advocaat in Gemert dan helpen wij u graag verder.

Tips

 • Schakel zo snel mogelijk na een ongeval een letselschade advocaat in;
 • Bezoek altijd een arts na een ongeval: Het verslag van uw bezoek aan een dokter is altijd belangrijk bewijsmateriaal. Als u geen dokter bezoekt, krijgt u mogelijk geen schadevergoeding;
 • Verzamel bewijs: U moet de oorzaak en de omvang van uw schade aantonen. Denk voor het bewijs aan foto’s, getuigenverklaringen, het schade aanrijdingsformulier (SAF), bonnen, offertes en facturen.

Letselschadevergoeding verhalen Gemert

We berekenen uw letselschadevergoeding door al uw schade en kosten bij elkaar op te tellen. Sommige schadeposten zijn eenvoudig vast te stellen, zoals autoschade of het eigen risico. Het berekenen van bijvoorbeeld inkomens- of pensioenschade is wel echt werk voor specialisten. Een letselschade advocaat kan u bovendien helpen door een voorschot op de schadevergoeding te regelen. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van verdienvermogen;
 • Pensioenschade;
 • Medische kosten inclusief eigen risico;
 • Medische hulpmiddelen;
 • Woning- en/of voertuigaanpassing;
 • Verzorging en/of hulp in de huishouding;
 • Reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Gemert

Als u recht heeft op een letselschadevergoeding krijgt u ook smartengeld. Het smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en ongemak. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van uw verwondingen en de invloed hiervan op uw leven. De onderstaande bedragen geven een indicatie van uw recht op smartengeld:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn smartengeld bedragen. De totale letselschadevergoeding is vele malen hoger.

Vandaag uw schade claimen

Direct beginnen met uw schadeclaim of eerst vrijblijvend overleggen met een specialist? Neem contact op. Wij helpen u graag verder. Bel naar 0800-4455000 of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat