Letselschade advocaat Ermelo

Een letselschade advocaat helpt u in Ermelo zonder moeite en kosten een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen.

Een eerlijke schadevergoeding krijgen is vaak moeilijker dan u denkt. Een letselschade advocaat handelt u schade voor u af. Dit bespaart u een hoop werk (en mogelijk frustratie). Zoekt u in Ermelo een letselschadebureau dat is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade of een gespecialiseerde LSA-letselschade advocaat? Ook dan helpen wij u graag verder.

letselschade advocaat ermelo, smartengeld ermelo, schadeclaim ermelo, lsa advocaat ermelo, letselschadevergoeding ermelo

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Ermelo en omgeving.

Gratis letselschade advocaat in Ermelo

Een letselschade advocaat handelt uw schade gratis voor u af. In de Nederlandse wet staat namelijk dat de veroorzaker van schade ook de kosten van de schadeclaim betaalt. Bij letselschade mag u zelfs een letselschade advocaat inschakelen om uw schade af te handelen. De aansprakelijke veroorzaker betaalt de kosten. U betaalt ook geen voorschot.

Letselschadevergoeding claimen Ermelo

De aansprakelijke veroorzaker van letselschade moet alle kosten en schade betalen. Hoe hoog de schadevergoeding is, hangt af van de persoonlijke omstandigheden van het slachtoffer. Het is wel belangrijk de omvang van uw schade en bewijs van uw schade goed vast te leggen. Zo voorkomt u dat u zelf een deel van uw schade draagt. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Misgelopen inkomen of pensioensopbouw;
 • Studievertraging;
 • Reis- en parkeerkosten;
 • Medische- en zorgkosten.

Smartengeld claimen Ermelo

Bij letselschade krijgt u bovendien smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor de negatieve invloed van het gewond raken die niet gemakkelijk in geld is uit te drukken. Denk bijvoorbeeld aan pijn, leed en afname van plezier in het leven. De onderstaande bedragen geven u inzicht in het smartengeld waar u recht op heeft:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Dit zijn alleen smartengeld bedragen. De totale schadevergoeding is hoger.

Laat uw schade afhandelen

Nu starten met uw schadeclaim of eerst uw mogelijkheden bespreken met een letselschade specialist? Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat