Letselschade advocaat Epe

Een letselschade advocaat in Epe helpt u zonder kosten een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen na een ongeval.

Veel mensen lopen vast in een schadeclaim en krijgen geen of een te lage schadevergoeding. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u te regelen. Zo krijgt u moeiteloos een eerlijke schadevergoeding.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Epe en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Epe

In Nederland zijn de kosten van de schadeclaim een onderdeel van de schade. De aansprakelijke veroorzaker betaalt de schade, maar ook de kosten die het slachtoffer maakt om een schadevergoeding te krijgen. Bij letselschade mag u op kosten van de veroorzaker zelfs een professional inschakelen om uw schade voor u af te handelen. Daarom kunt u uw schade in Epe gratis laten afhandelen door een letselschade advocaat.

Nationaal Keurmerk Letselschade

Ons letselschade kantoor is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor iedereen die in de letselschadebranche werkzaam is. Het keurmerk is opgericht om rechtzoekenden beter in staat te stellen een betrouwbare letselschade behandelaar te vinden.

Letselschade advocaat Epe, schadeclaim epe, letselschadevergoeding epe, lsa advocaa epe

LSA-letselschade advocaat Epe

Vereniging LSA is een specialisatie vereniging voor letselschade advocaten. LSA-advocaten voldoen aan de strenge kwaliteits- en opleidingseisen die de vereniging stelt. Een LSA-advocaat beschikt daarom over de kennis en ervaring om zelfs de meest ingewikkelde letselschadezaken af te handelen. Zoekt u een LSA-advocaat in Epe? Neem contact op.

Letselschadevergoeding verhalen Epe

Om uw letselschadevergoeding te berekenen, maken we een overzicht van alle schade en kosten die door een ongeval ontstaan. De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Maak een overzicht van uw schade en bewaar bijbehorende bewijsmiddelen. Zo voorkomt u dat u een deel van uw schade vergeet of niet kunt aantonen. Een letselschade advocaat houdt voor u een schadestaat bij. Zo snel mogelijk na een ongeval een lestselschade advocaat isnchakelen, vergroot daarom uw kans op een eerlijke schadevergoeding. Veel voorkomende onderdelen van de schadevergoeding zijn bijvoorbeeld:

 • Verlies van verdienvermogen;
 • Studievertraging;
 • Medische kosten;
 • Medische hulpmiddelen
 • Voertuig- en woningaanpassing;
 • Hulp in de huishouding;
 • Verblijfs, reis- en parkeerkosten.

Smartengeld claimen Epe

Heeft u recht op een letselschadevergoeding? Dan krijgt u ook smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van uw verwondingen. De onderstaande bedragen geven een indicatie van uw recht op smartengeld:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan alleen uit smartengeld. De totale letselschadevergoeding is vele malen hoger.

Neem contact op met een letselschade advocaat

Vrijblijvend bespreken wat uw rechten en mogelijkheden zijn of direct uw schadeclaim starten? Wij helpen u graag verder. Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat