Letselschade advocaat Enschede

Zoekt u een letselschade advocaat in Enschede om uw schade gratis voor u te claimen? Start uw schadeclaim vandaag. Neem contact op met onze letselschade advocaten.

Veel voorkomende oorzaken van Letselschade in Enschede zijn bijvoorbeeld verkeersongelukken en arbeidsongevallen. Wat de oorzaak van uw schade ook is de hulp van een letselschade advocaat zorgt dat u vanuit huis in Enschede uw schadeclaim moeiteloos laat afhandelen.

Ook als u opzoek bent naar een letselschade kantoor in Enschede met een kwaliteitskeurmerk helpen wij u graag verder. Bijvoorbeeld een LSA letselschade advocaat of een lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Onze letselschade advocaten bezoeken u bovendien ook thuis in Enschede en omgeving.

Wat kost een letselschade advocaat in Enschede?

De wet bepaalt dat de veroorzaker van schade ook de kosten van een schadeclaim betaalt. U mag bovendien op kosten van de aansprakelijke partij een deskundige inschakelen om uw letselschade voor u te claimen. De aansprakelijke partij betaalt dus ook de kosten van een letselschade advocaat. Het inschakelen van een letselschade advocaat is daarom meestal helemaal gratis. U betaalt ook geen voorschot.

Letselschade advocaat Enschede, lsa advocaat enschede, letselschadevergoeding enschede, smartengeld enschede

Letselschadevergoeding Enschede

De letselschadevergoeding is een optelsom van al uw schade en kosten. De hoogte van de schadevergoeding is persoonlijk en verschilt van geval tot geval. Veel voorkomende schade en kosten zijn:

 • Misgelopen inkomen en pensioenopbouw;
 • Medische kosten;
 • Eigenbijdrages en eigen risico;
 • Reis- en verblijfkosten;
 • Zorg en mantel zorg;
 • Hulp in de huishouding;
 • Hulp bij woningonderhoud;
 • Studievertraging.

Smartengeld Enschede

Als u gewond raakt, staat uw leven meestal flink op zijn kop. Voor de negatieve invloed van het letsel op uw leven krijgt u smartengeld. Bijvoorbeeld als u mobiliteit beperkt is door een been in het gips of als u iedere week een fysiotherapeut bezoekt. Daarnaast is psychische schade van belang voor de hoogte van het smartengeld. De invloed van de verwondingen op uw leven bepaalt hoeveel smartengeld u krijgt.

Start uw schadeclaim

Onze specialisten helpen u direct verder. Ze vertellen u graag wat uw rechten en mogelijkheden zijn. Bel naar 0800-4455000 of plaats een terugbelverzoek door het contactformulier in te vullen.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat