Letselschade advocaat Emmen

Laat uw schade vanuit Emmen afhandelen door een letselschade advocaat. Zo krijgt u kosteloos en moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Veel voorkomende oorzaken van letselschade in Emmen zijn bijvoorbeeld verkeersongevallen en arbeidsongevallen. Maar hoe uw letsel ook ontstaat, met de hulp van een letselschade advocaat krijgt u altijd moeiteloos een rechtvaardige letselschadevergoeding. Bovendien is juridische hulp bij letselschade meestal kosteloos.

Nationaal Keurmerk Letselschade en LSA advocaat Emmen

Ook als u in Emmen een advocaat zoekt die is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade of de LSA (vereniging van letselschade advocaten) helpen wij u graag verder. Het Nationaal Keurmerk Letselschade is een kwaliteitskeurmerk voor letselschadekantoren. Een LSA-advocaat heeft een specialisatie opleiding afgerond en voldoet aan de kwaliteitseisen van de LSA.

letselschade advocaat Emmen, LSA advocaat emmen, smartengeld emmen, letselschadevergoeding emmen

Gratis letselschade advocaat in Emmen

Een letselschade advocaat kan uw schade meestal gratis voor u claimen. De wet bepaalt namelijk dat de aansprakelijke partij de kosten van een schadeclaim betaalt. Onze letselschade advocaten zorgen darom zonder kosten dat u moeiteloos de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Letselschadevergoeding Emmen

Het uitgangspunt van de schadevergoeding is dat alle schade en kosten worden vergoed. De schade is altijd persoonlijk. Ook de schadevergoeding verschilt daarom van geval tot geval. Veel voorkomende schade en kosten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomens- en pensioenschade;
 • Vervangings- en reparatiekosten;
 • Eigen risico en eigen bijdrage;
 • Reis- en parkeerkosten;
 • Mantelzorg of professionele hulp;
 • Studievertraging.

Smartengeld Emmen

Smartengeld is ook altijd een deel van de schadevergoeding. Het smartengeld vergoedt pijn, leed en afname van levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de hinder die ontstaat door het gewond raken. Hoe meer hinder u ondervindt van het letsel hoe hoger het smartengeld.

Laat uw schade claimen

Onze letselschade advocaten bezoeken u thuis in Emmen. Bel naar 0800-4455000 of laat uw gegevens achter door het onderstaande contactformulier in te vullen.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat