Letselschade advocaat Bilthoven

Laat u in Bilthoven bijstaan door een letselschade advocaat om kosteloos een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen.

Een schadevergoeding afdwingen na een ongeval is meestal ingewikkeld. De aansprakelijke verzekeraar betaalt liever helemaal niets. Gelukkig schakelt u gratis een letselschade advocaat in om uw schade voor u te regelen. Zo krijgt u zonder kosten en moeite de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Onze letselschade advocaten bezoeken u ook thuis in Bilthoven en omgeving.

Gratis letselschade advocaat Bilthoven

In de Nederlandse wet staat dat de aansprakelijke veroorzaker van schade de kosten van de schadeclaim betaalt. Als iemand gewond raakt, mag u zelfs een letselschade advocaat inschakelen op kosten van de veroorzaker. Daarom maakt u in Bilthoven gratis gebruik van een letselschade advocaat om uw letselschade voor u af te handelen.

LSA-advocaat en Nationaal Keurmerk Letselschade Bilthoven

Ook als u in Bilthoven een letselschade bureau zoekt dat lid is van het Nationaal Keurmerk Letselschade of een gespecialiseerde LSA-letselschade advocaat helpen wij u graag verder.

letselschade advocaat bilthoven, schadeclaim bilthoven, smartengeld bilthoven, letselschadebureau bilthoven, letselschadevergoeding bilthoven

Letselschade tips

Verzamel bewijs:

 • Vraag getuigen om contactinformatie, zodat u later om een verklaring kan vragen (getuigen verlaten de plaats van een ongeval vaak snel);
 • Maak foto’s van alles wat relevant kan zijn: Denk bijvoorbeeld aan de plaats van het ongeval, uw letsel, de betrokken voertuigen, de (verkeer)situatie en alle overige mogelijke relevante omstandigheden;
 • Vul na een verkeersongeval het schade aanrijdingsformulier (SAF) zorgvuldig in;

Bezoek altijd een dokter na een ongeval: het verslag van uw bezoek aan een arts is belangrijk bewijsmateriaal. Hieruit blijkt dat u gewond raakte en welke verwondingen u opliep;

Leg uw schade en kosten vast: bewaar bewijsmaterialen zoals bonnetjes, betalingsbewijzen, facturen en offertes;

Schakel zo snel mogelijk na een ongeval een letselschade advocaat in.

Letselschadevergoeding Bilthoven

De aansprakelijke veroorzaker van schade betaalt alle schade en kosten die het gevolg zijn van een ongeval. Uitgangspunt van de letselschadevergoeding is namelijk dat de veroorzaker het slachtoffer schadeloos stelt. Het is wel belangrijk de schade en bewijs van de schade vast te leggen. U moet namelijk aantonen hoeveel schade u leed. Een letselschade advocaat helpt u hierbij. Zo weet u zeker dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade;
 • Pensioenschade;
 • Medische kosten;
 • Zorgkosten;
 • Hulp in de huishouding;
 • Reparatie- en vervangingskosten;
 • Reis-, parkeer- en verblijfskosten.

Smartengeld Bilthoven

Bij letselschade heeft u ook recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor zogenaamde immateriële schade. Deze schade bestaat uit pijn, leed en verminderde levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van uw verwondingen. De onderstaande bedragen geven een indicatie van uw smartengeldclaim:

 • Gering letsel € 100-,- tot € 2000,–;
 • Licht letsel € 2.000,– tot € 3.500,–;
 • Matig letsel € 3.500,– tot € 9.000,–;
 • Ernstig letsel € 9.000,– tot € 21.000,–;
 • Zwaar letsel € 21.000,– tot € 43.000,–;
 • Zeer zwaar letsel € 43.000,– tot € 76.000,–;
 • Uitzonderlijk zwaar letsel € 76.000,– tot € 250.000,–.

*Deze bedragen bestaan volledig uit smartengeld. De letselschadevergoeding is vele malen hoger.

Zet de eerste stap naar een schadevergoeding

Uw schadeclaim vandaag starten of eerst uw mogelijkheden bespreken met een letselschade specialist? Neem contact op. Bel naar 0800-4455000 of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat