Kies de Beste Letselschade Advocaat

Hijink Letselschade advocaten is niet voor niets het enige kantoor in Nederland dat voldoet aan de extra zware criteria. We mogen het niet van ons zelfzeggen, maar met een 9,4 score volgens Google mogen wij toch wel stellen dat wij ons werk goed doen. U gaat toch ook voor de beste letselschade advocaat?

Onze medewerkers voldoen aan deze zware opleidingsvereisten en zijn allen LSA advocaat, NIVRE expert en lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Bij letselschade adviseren wij u dan ook altijd contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende beoordeling. Bel nu gratis 0800 44 55 000 of plaats een terugbelverzoek. Wij helpen u goed!

beste letselschade advocaat, de beste letselschade advocaat, beste letselschade advocaten, goede letselschade advocaat, beste letselschade advocaat van nederland

Gratis hulp van de beste letselschade advocaat

Het is goed om te weten dat het inschakelen van juridische hulp bij letselschade gratis is. Wettelijk gezien moet de aansprakelijke partij de kosten vergoeden van de ingeschakelde letselschade advocaat of letselschadespecialist. U heeft dan ook geen eigen bijdrage of eigen risico.

Dit is anders als u naar de rechter moet. In dat geval lichten wij u goed voor en ontvangt u een schriftelijke inschatting van de risico’s en kosten. U beslist dan zelf om wel of niet de gang naar de rechtbank door te zetten. Gelukkig worden veruit de meeste letselschadezaken geschikt en komt er geen rechter aan te pas. U loopt dan dus geen enkel risico. Heeft u vragen? Bel dan gratis ons landelijk nummer 0800 44 55 000. Wij geven u direct advies. Ook kunt u hieronder uw gegevens achterlaten zodat wij u kunnen bellen.

Klanten aan het woord

Mijn letselschade zaak dreigde door toedoen van verzekeraar steeds weer vast te lopen. Dankzij de deskundigheid en inzet van HIJINK Advocaten werd een goede afwikkeling bereikt.

Mw. W. de Waard, Arnhem

In 2002 liep mijn 2- jarige dochter, Sarah, ernstig hersenletsel op door een auto-ongeval met als gevolg dat ze de rest van haar leven afhankelijk van begeleiding zal zijn. Het waren en zijn moeilijke tijden met als lichtpunt dat mijn en Sarah’s financiële belangen behartigt worden door Oscar Hijink en zijn team van Hijink Letselschade Advocaten. De warme menselijke benadering,de zorgvuldigheid en deskundigheid, de steun en betrokkenheid met ons gezin, het heeft er allemaal aan bij gedragen dat wij financieel niet kopje onder zijn gegaan en dat Sarah voor de rest van haar leven financieel geen zorgen heeft. Dit draagt er mede aan bij dat zij ondanks haar blijvende beperkingen een goed toekomstperspectief heeft.

dhr. Jos Pluijmaekers, Houten

Het was voor mij een bijzondere prettige ervaring dat men de nasleep van het ongeval van mij overnam en behartigde. De vakmensen van Hijink Advocaten hebben dit voor mij op een uitstekende wijze gedaan in  de moeilijke tijd na het ongeval. Het gaf me de rust om me volledig te concentreren op m’n herstel en me niet druk te maken over (vervelende) nasleepzaken! Tactvol en deskundig was de benadering, aan alles werd gedacht. Het heeft zeker bijgedragen aan een snel herstel. Na anderhalf jaar weer een ongeval; ook dit werd snel en vakkundig behartigd. Ik vond dit erg bijzonder; een ongekende hulp en nog gratis ook !! Ten slotte; Ik zal Hijink Advocaten aan anderen aanbevelen om hun belangen te laten behartigen. In goede gezondheid.

dhr. Wim Heurneman, Doetinchem

De beste letselschadeadvocaat van Nederland is er ook voor u in

Vestiging Arnhem
Onderlangs 1
6812 CE Arnhem

026 442 39 13

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 1020a
6546 BA Nijmegen

024 388 66 80

Vestiging Den Bosch / Vught
De Ring 6
5261 LM Vught

0800 44 55 000

Vrijblijvend advies ten aanzien van uw zaak

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze specialisten

  Oscar Hijink
  Mark Visser
  Marit Herngreen
  Ela Timmermans
  Rianne Bockhoven
  Eelco Driessen

  Om de hoogte te bepalen van het smartengeld wordt veel gebruik gemaakt van de smarten geldwijzer. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een indicatie geven.

  Bereken het hier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Letselschade advocaat